PARTYINFO

 

METROPOLIS LIVE SESSION

Datum konání:
25.11.2006 - sobota
Místo konání:
Brno - Mersey
DJs:
Jan 2, Martin Gredner, Javas, Marthen, Charlie One
Line-up:
21.00 Jan2
23.00 Jan2 + Charlie One
00.00 Javas + Charlie One
02.00 Martin Gredner (Fabric)
03.30 Marthen
06.00 end
 
 
Rozhovor s Charlie One k sobotní Metropolis Live Session

V sobotu budeš vystupovat v Mersey jako vokalistka na Metropolis Live Session s DJem Janem Čachtickým. Jaké jsou tvé zážitky ze zpívání do dj setů?

Většinou skvělé! Miluji, když můžu dát svému hlasu a emocím rozlet! Pokud je dobrý zvuk -  tak, že dobře slyším hudbu i sama sebe, pak si takové vystoupení můžu užít naplno a pouze nebe je hranice!

Liší se to hodně od zpívání s kapelou?

Ano, liší. Zpívání s DJem je hodně o improvizaci a reagování na každou skladbu a také na atmosféru party. Když zpívám s kapelou, je to víc zažité.

Co Ohm Square, připravujete nějakou novou desku?

Ano. Je to pro mě hodně vzrušující. V první polovině prosince se do toho ponoříme.

Pamatuji si tě jako pařmenku, chodíš stále na parties anebo už trávíš čas jinak?

Parties jsem vždycky milovala.. tancování, zábavu, pokec s přáteli i potkávání s novými a zajímavými osobami – ať to bylo kdekoli: na baru, na parketě nebo na záchodě (tam jsem potkala několik hodně zajímavých lidí :-)  Ale v poslední době rozhodně nechodím pařit tak často. Chodím spíš do divadla, na taneční vystoupení, hudební koncerty atd. Dokonce jsem se začala věnovat joggingu v jednom místním parku … jak se věci mění :-)

Jak vnímáš pražskou klubovou scénu – které kluby jsou dobré, které naopak ne?

Hmm, jelikož už tolik do klubů nechodím, je těžké na toto odpovědět. Když někam jdu, je to obvykle při nějaké speciální příležitosti – vystoupení kapely nebo konkrétního DJe.

Je pro tebe zajímavé žít v Praze, zatímco spousta umělců utíká do Londýna? Co tě přimělo zůstat tak dlouho?

Řekla bych, že jsem si zvykla:-)  Něco jsem si tady vybudovala, takže by nedávalo smysl to opustit. Samozřejmě někdy mi UK chybí, ale ne tak, abych se tam vrátila. Možná jednoho dne…

A poslední otázka – jakou muziku máš ráda? Scissor Sisters nebo The Killers? Jaká je tvá současná hudební inspirace?

V těchto dnech jsem si ulítla na albu Ancestory in progress od Zap Mama. Deska je plná soulu, je funky, ale ne tak jednoznačně. Má určitou africkou příchuť a její hlas mě rozechvívá. Skvělé.

Anebo ještě jednu otázku – budeš zpívat jenom s Janem Čachtickým anebo také s našim výborným Javasem, který hraje po Janovi od 1h?

Opravdu se hodně těším na zpívání s Janem2, to je to hlavní ze sobotního večera. Ale jsem vždycky otevřená jammování s cool DJs a hudebníky a pokud jde o Javase, jeho sety jsou super, takže se nechme překvapit, kolik energie budu mít po pár hodinách v Brně:-)

Díky za rozhovor.

 
Metropolis Live Session s Janem 2 a Charlie One

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016