PARTYINFO

 

DNB WAVE

Datum konání:
02.12.2006 - sobota
Místo konání:
Brno - Mersey
DJs:
No Money (dvoikatroika), Mystique, Tuffghan.di, Helmut, MC Ghandi, Chiara, Cil
Popis:
vstup do 22:00 50 czk, poté 70 czk
Line-up:
20.30 Cil
21.30 Tuffghan.di
22.30 Mystique
24.00 No Money
03.00 Helmut
 
 
Profily DJů dalšího dílu brněnské DnB Wave
D'n'b Wave první prosincovou sobotu v Mersey

Tak co, už máte pro všechny dárky na Vánoce? Už to zase začíná…Vánoční horečka se vším všudy. Někdo si ji užívá, někdo ne. No každopádně doufáme, že nikdo neopovrhne tím, co pro vás tady máme.

Protože už na sobotu 2. 12. 2006 jsme do brněnského Mersey přichystali pro všechny příznivce drumandbassu hutnou vánoční nadílku! Takže co, respektive kdo, tam na vás bude čekat?
 
Z ostravské Dvoikytroiky přijede představit svoji tvorbu producentské duo No Money, složené z djs C-phone a Limitedd. Jejich nu school sound obohacený industrial prvky svou kvalitou přesahuje hranice naší republiky. Za zmínku určitě stojí i to, že se se svou tvorbu představí v Brně poprvé a to rovnou ve tříhodinovém setu.

Za gramofony se dále ukáže Dj Mystique. Zakládající člen Redrum crew, který měl možnost hrát po klubech na Slovensku, v Holandsku a v Anglii, odkud se nedávno vrátil. Až mystickou atmosféru jeho setu jste měli možnost zakusit například na poslední Break4beats.

Dva v jednom. Tak by se dal charakterizovat Dj Tuffghan.di a Mc Ghandi (Rebellions) v jedné osobě. O svých hlasových kvalitách nás přesvědčil již několikrát (v Mersey bude mít opět možnost), pondělky v Perpetuu jsou toho nesporným důkazem. Uvidíme co si na nás připraví jako dj…

Závěr večera bude patřit residentní Jungle Unit, tentokrát to bude Dj Helmut.
O další vokálový doprovod se postará zástupkyně ženského pohlaví, Mc Chiara.

Nadílka je bohatá, určitě přijďte! Vstupné čítá 50,- do 22.00 hodiny, po 22.00 rovných 70,-

Těšíme se, TressOnDress:)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016