PARTYINFO

 

DNB WAVE

Datum konání:
02.12.2006 - sobota
Místo konání:
Brno - Mersey
DJs:
No Money (dvoikatroika), Mystique, Tuffghan.di, Helmut, MC Ghandi, Chiara, Cil
Popis:
vstup do 22:00 50 czk, poté 70 czk
Line-up:
20.30 Cil
21.30 Tuffghan.di
22.30 Mystique
24.00 No Money
03.00 Helmut
 
 
Profily DJů dalšího dílu brněnské DnB Wave

No Money

Dvoučlenný projekt No Money, ve složení Dj C-phone a Dj Limitedd, počal svoji produkci v roce 2004. Oba již měli letité zkušenosti s Djingem a pár let produkování za sebou a spolupráce při tvorbě hudby jim vyhovovala. Loni, po pár měsících strávených ve studiu vylezli s promo setem který přináší průřez jejich tvorbou za rok 2005. Jejich zvuk je ovlivněn nu school soundem s lehce industriálním nádechem. Oba jsou zástupci 23 crew sound pioneers..

V roce 2006 se No Money taky pěkně činí. Nový promo mix je opět nabušený tím nejlepším materiálem co kluci vykroutili, ale tentokrát už jsou všechny skladby podepsány  různým zahraničním labelům.

Diskografie:
V květnu vyšlo No Money debutové album u anglického labelu Evopro rec. s názvem Drum Drama. Následně přichází release u anglického labelu Flexible rec. a to remix na track Item – Goro (No Money remix).
V polovině tohoto roku podepsali No Money smlouvu s novým kanadsko-anglickým labelem Future Pressure rec. na dva singly, na nichž se objeví lahůdky v podobě jejich společné kolaborace s brazilcem Ban Banem nebo rusem Implexem.

Mystique

Djing začal na sklonku 1998/99 a to Deep-tech housem a Breakbeatem v dnes již neexistujícím klubu THC. Zde spolu s Blulajtou pořádali své první parties - Extravaganja. V krátké době se jeho jméno objevilo v dalších, nejen brněnských klubech. Tech House dal přednost D´N´B a od roku 2001 má Mystique residenci v několika klubech ČR. V roce 2003 zakládá s Blulajtou a X.Morphem crew - Redrum. Zahrál si na Slovensku, Holandsku, Anglii odkud se nedávno vrátil.

V Londýně měl residenci v oblíbeném Djs baru BarVinyl, kde hraje Breakbeat a D´n´B. Hrál např. na Afterparty Prodigy v Brixtonu.  Spolu s Junkettem (2.3) a Wintermutem (Eastek) pořádal party - Future Planet Breakz v legendárním a nejdéle fungujícím londýnském klubu Elektrowerkz.

Oblíbení producenti a labely:  Sonic, Break, Tactile, Klute, Konflict, Hospital, Citrus.

 
D'n'b Wave první prosincovou sobotu v Mersey

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016