PARTYINFO

 

RIO DE RIVIERA 2 CLUBBING EDITION

Datum konání:
03.11.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Javas, Felipe (at), Diana D Rouz (pl), Hydrophonic, Saddan, Sarah
Live:
Čankišou, Skyline, Sunshine
Popis:
start 20:00
Line-up:
20.00 Čankišou
21.30 Sunshine
23.00 Skyline
00.00 Javas
01.30 Felipe
03.00 Diana D Rouz
05.00 Hydrophonic
07.00 end
 
 
Rio de Riviera - koncerty a DJs ve Flédě
Nově vzniklý festival Rio De Riviera, který se konal v květnu 2006 na brněnské Rivieře bude pokračovat 3. listopadu ve Flédě.
 

Podobně jako na jarním open airu – i zde bude dramaturgie opřena o koncerty, djs a hip hop, a podobně jako na jaře se pořadatele snaží o různorodý koncept akce a multižánrovost.

Rio De Riviera Clubbing Edition zahájí ethno popová formace Čankišou, nejpopulárnější brněnská kapela současnosti. Není nezajímavé, že ve skupině působí například spoluzakladatel legendárních Progress 2 Zdeněk Kluka, zpěvák Karel Heřman či kytarista Martin Krajíček známý i z taneční scény jako DJ Marthen.
Na Čankišou naváže rocková skupina Sunshine, která se netají svým ovlivněním britskou kytarovou scénou a patří k tomu nejlepšímu, co může současná česká scéna nabídnout.
Jakýmsi "mostem" mezi koncerty a taneční party bude vystoupení Skyline, kteří kombinují živě hraný dnb s hiphopem.

Od půlnoci pokračuje až do ranních hodin party s DJs Javasem, Felipem (A), Dianou D Rouz (PL) a Hydrophonicem. Headlinerem akce je rakouský DJ Felipe, jehož nejnovější track Chymera zařadil Carl Cox na první místo svých aktualních charts. Diana D Rouz je známá českému publiku z festivalu Hradhouse, z parties Eternity a Elektra a je rezidentkou polského festivalu Mayday.

Hip Hopový chill out bude v režii brněnské djky Sarah a talentovaného dje Saddana.

Rio De Riviera Clubbing Edition bude zároveň upoutávkou na jarní díl open airu Rio De Riviera, který se bude konat 19.5. v celém areálu Riviery s kapacitou 10000 lidí.


Info: www.rioderiviera.cz
Předprodej: www.ticketpro.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016