PARTYINFO

 

HOUSE OF TRANCE

Datum konání:
13.10.2006 - pátek
Místo konání:
Opava - Mrkev
DJs:
Carrione aka Diesel Phunk, PK, Trick
Info:
http://www.mrkev.org
djpk@seznam.cz
 
 
House of Trance v opavské Mrkvi
Už tento pátek proběhne v opavském klubu Mrkev progressive a tranceová noc s názvem House of Trance.
 

I přesto, že by tento pátek měl být černým dnem 13., tak si vás dovolím pozvat do opavského klubu Mrkev na akci House of Trance, kde budu společně s dji Trick, PK a Martinem Kremserem bořit mýtus pátku 13..

Pátek 13. je pro mnohé černým dnem plným útrap, kterým je lépe se vyvarovat. Nejraději nechodit do práce, zrušit všechny domluvené schůzky, vypnout plyn, vodu, topení a přečkat v relativním bezpečí svého domova. Ovšem opavský klub Mrkev se rozhodl nabídnout jinou variantu a pošramotit pátku 13. jeho černou pověst.

Proč kvůli smolnému pátku 13. sedět doma, když můžete zahnat chmury a užít si večera plného pozitivní nálady, nespoutané energie a na konec možná přijde i kouzelník!

Noc House of Trance svým návštěvníků nabídne to nejlepší ze současného trance a progressive v podání čtyř postav české taneční scény, pražského dje, novináře a promotera Carrione aka Diesel Phunk, dje hájícího opavské barvy a člena bookingu Clublife dje PK, další výraznou postavou severomoravské scény dje Martina Kremsera a znojemskou čerstvou houseovou krev dje Tricka, který noc okoření onou potřebnou špetkou house pro naplnění názvu noci.

Pozor, změna v line-upu

Původně avizované vystoupení dje Cou-D z technických důvodů není možné uskutečnit, náhradou budiž opavský dj Martin Kremser.

Kdo je kdo….

Carrione aka Diesel Phunk (www.djcarrione.com)
„Sedm let zkušeností je znát, ale nikdy člověk není dost stár, aby se neučil stále novým věcem.“ to je mottem novináře, dj a promotera skrývajícího se pod jménem Carrione aka Diesel Phunk. Tato postava pohybující se na taneční scéně již od konce devadesátých let stála u zrodu nejedné klubové noci podpořené známými či pro české publikum nově objevivšími hvězdami české i zahraniční scény v čele s rezidentní nocí a zároveň nejúspěšnější klubovou nocí roku 2005 Meccamix v pražském klubu Mecca, rezidencí v klubovém prostředí německého Ambergu a hudební spoluprácí s mexickým rádiem Masmusic.

PK (www.djpk.net)
PK nemá za sebou, jak to bývá u většiny našich DJs zvykem, žádnou diskotékovou minulost. Naopak při pohledu zpět najdeme přibližně osm let hraní na el. kytaru s regionálními, převážně rock, funk skupinami. To určitě ovlivnilo i jeho hudební vnímání a myšlení pro jeho následující roli dje. Osobnost dje PK prošla postupným vývojem od „organických“ zvukům a „klasických“ aranží až k úplné elektronice. Rok 2004 je pro dje PK počátkem promotérské činnosti, která jej objevila pro zlínskou agenturu Clublife, jež je od roku 2005 domovským přístavem pro osobu dje a promotera PK. Hudební charakteristika této osoby je kombinace trance s technem využívající skladeb producentů Marco V., Sander van Doorn, Mojado (Sam & Andreas), M.I.K.E., Marcel Woods, Valentina Kanzyaniho nebo hard tech electro ikony - Dave Clarka.

Trick (www.djtrick.net)
Mladá ale tolik potřebná krev současné hudební scény dj Trick se pohybuje na české tanečné scéně od roku 2003, ale již za tuto poměrně krátkou dobu se stačil aklimatizovat s až neskutečnou rychlostí, tudíž tuto postavu jste mohli zahlédnout za gramofony v mnoha klubech od domácího Znojma počínaje, přes Brno až po ostravský Fabric. Specifikem tohoto dje je široká stylová různorodost zahrnující funky techno, techhouse, progressive a house.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016