PARTYINFO

 

SNEAKERS

Datum konání:
09.09.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - CZ Beat
DJs:
Skipworker (sewersound/orion hall), Bába, Joe Joy, Efotan (all Wonderbeat), Šmuk (cz beat)
Popis:
start 22:00
 
 
Klubovka Sneakers v CZ Beatu
V sobotu 9. září zahrají Wonderbeat DJs v pražském klubu CZ Beat.
 

Půjde o druhé pokračování naší putovní akce Sneakers. První díl hostil v červnu liberecký klub Liquid. V CZ Beatu zahrají za Wonderbeat djs: Bába, Joe Joy a Efotan směsici stylů techna a electra. Hosty jsme zvolili pro tento večer dva. Prvním z nich bude jeden z matadorů české klubové scény dj Skipworker, kterého budete moci slyšet po kratší odmlce opět za gramofony. V druhé polovině léta se totiž před partypeople schovával v zahraničí. Dalším naším hostem bude techno resident klubu CZ Beat dj Šmuk. Ten se představí na akci pořádané Wonderbeatem poprvé. Start akce je předběžně naplánován na 22 hodinu.

Ještě předtím než v CZ Beatu začne akce Sneakers, proběhne zde semifinálové djské kolo soutěže Stanton DJ Contest 2006 pro začínající a talentované dje. Více informací najdete na webu soutěže zde.

CZ Beat:  Klub se rozprostírá ve 2 patrech, přičemž v prvním patře naleznete restauraci pro 60 lidí ve stylu 80 let. Pokud však sejdete po schodech o patro níže… budete překvapeni členitostí tanečního klubu… který pojme až 400 lidí.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016