PARTYINFO

 

TRANSMISSION - UNIVERSAL ENERGY EDITION

Datum konání:
25.11.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
ATB (de), Blank & Jones (de), Markus Schulz, M.I.K.E (nl), Ruby (malta)
Info:
http://www.transmission.cz
info@unitedmusic.cz
Popis:
vstup do konce září 495 czk, VIP 900 czk
Line-up:
21.00 – 23.00 RUBY
23.00 – 00.45 MARKUS SCHULZ
00.45 – 02.30 ATB
02.30 – 04.15 BLANK & JONES
04.15 – 06.00 M.I.K.E.
 
 
 
Praktické informace k sobotní Transmission Markus Schulz a ATB v rozhovorech pro Transmission 3 Transmission představí show, která vám vyrazí dech
Informace o headlinerech a vstupenkách
Pokud vám doteď chyběly nějaké informace o headlinerech listopadového pokračování Transmission tak nezoufejte. Své znalosti si můžete doplnit právě teď. Připraveny jsou pro vás také informace o vstupenkácha na tuto akci. Pouze připomínám, že lístky je možné zakoupit také u nás v shopu.
 
Již za měsíc otřese pražskou T-Mobile Arénou třetí vydání největší pravidelné halové party u nás - Transmission. Je na čase si představit hlavní hvězdy, které se 25. listopadu v Praze představí. Kromě velkých djských jmen nebudou chybět ani rezidentní Vj´s Vission Impossible, kteří na minulém vydání nadchli publikum unikátní Dj-Vj show.

ATB
Andre Tanneberger alias ATB, je bezespory jedním z nejúspěšnějších německých djs a producentů všech dob. Mezi jeho nejslavnější hity patří skladba 9pm (Till I Come), která byla na vrcholu světových hudebních žebříčků v již roce 1999. André má na svém kontě šest autorských alb, desítky obrovských hitů a úspěšných remixů, ze kterých jmenujme například Ecstasy, Marrakech, Let U Go, Believe in Me, nebo Humanity. Mnoho z jeho posledních alb nazpívala Roberta Carter Harrison, zpěvačka kanadského dua Wild Strawberries. Poslední album, na němž se podílel i vokalista Tiff Lacey, vyjde v roce 2007, ovšem první singl s názvem “Justify” bude uveden den před Transmission 3, a jistě jej ATB předvede při svém vystoupení. Kromě mnoha veleúspěšných produkcí má André na kontě jedno DVD - Addicted To Music. Další vzniká z jeho posledního vystoupení ATB in Concert, při kterém v Polské Wroclavi beznadějně vyprodal desetitisícovou halu. ATB se tak právem řadí mezi nejslavnější světové hvezdy, což potvrzuje umístění v anketě DJ MAG TOP 100, jako devátý nejpopulárnější dj planety.
www.atb-music.com

MARKUS SCHULZ
Po famózním úspěchu na květnové Transmission se Markus s potěšením vrací do pražské T-Mobile Arény. Tento americký dj a producent si během krátké doby vybudoval pevné místo ve světové djské elitě. Jeho vlastní mezinárodně vysílanou radiovou show „Global DJ Broadcast“ týdně naladí statisíce jeho fanoušků, a patří k tomu nejlepšímu v americkém tanečním éteru. Markus je vyhlášený svým unikátním stylem prezentujícím temější až hloubavé, nicméně melodické djské sety. Nikdy ale nepřestává překvapovat svoje fanoušky vlastními interpretacemi obecně známých skladeb. Spolupracoval s umělci jako Depeche Mode, Madonna, Everything But The Girl, Armin Van Buuren, Jewel, Oceanlab, Gabriel & Dresden presents Motorcycle, Karada, Telepopmusik, Fat Boy Slim, Miro, Book Of Love, Blue Amazon a PQM. Markus má za sebou nejen úspěšné kompilace Coldharbour Sessions 2004 a Miami 05, ale i debutové album Without You Near, na kterém pracoval celé dva roky.
Přesto si však stále najde čas na djing, který mu opravdu přirostl k srdci. Kromě jeho sedmileté rezidence v klubu The Works v Arizoně cestuje po velkých světových klubech a festivalech jako Nature One, Dance Valley, Global Gathering, nebo Love Parade.
www.markusschulz.com

M.I.K.E.
Belgičan M.I.K.E. reprezentuje špičku nové evropské elektronické hudby. Pod dalšími jmény jako Plastic Boy, Push!, Solar Factor produkuje skladby, které se pravidelně umístňují na předních příčkách světových hitparád. Jeho sety plné energické tech-trance a progressive music zní ve stovkách klubů po celém světě. Pravidelně vystupuje na největších parties jako Trance Energy, Dance Valley či Gatecrasher. Je rezidentem parties Godskitchen a The Gallery. Zremixoval taková jména jako Sinead ´O Connor, Moby, Mauro Piccoto ,Bom Funk Mc´s, Oliver Lieb a další. Právě vydal autorské album s názvem The Perfect Blend. Tento skvělý dj a producent sklidil obrovský úspěch na první Transmission, a jsme přesvědčeni, že zopakuje své jedinečné vystoupení i nyní.
www.mike.be

BLANK & JONES
Sedm alb, tři mixovaná alba, patnáct singlů hovoří za vše. Piet Blank a Jaspa Jones se nesmazatelně zapsali do historie taneční hudby, a nyní se poprvé představí i v České Republice. Během své kariéry spolupracovali s mnoha špičkovými umělci jako Robert Smith, Anne Clark, Sarah McLachlan, nebo Claudia Brücken. Jejich poslední počin s názvem The Singles mapuje jejich dosavadní dílo a prezentuje 20 největších hitů, včetně 2 nových skladeb, z dílny tohoto německého dua. K albu také vychází speciální edice, kde najdete navíc DVD obsahující všechny klipy a videa Blank & Jones. A právě v rámci světového turné k tomuto albu přijíždí Blank & Jones na letošní třetí Transmission.
www.blankandjones.info

RUBY
Tento talentovaný dj a producent z Malty se domácímu publiku představil poprvé vloni napodzim. Ruby patří k tamní špičce. Kromě djingu a producentství se věnuje organizování největších parties na Maltě, kam si pravidelně zve velká jména a nejznámější koncepty nocí jako Godskitchen, Renaissance či Space. Má vlastní radiovou show a úspěšně vydává vlastní produkci na holandském labelu Fektive.
www.pureruby.com

VISION IMPOSSIBLE
Rezidentní VJ´s Vision Impossible se po několika vystoupeních dočkali velkého uznání domácího publika. Svými geniálními projekcemi vás dokážou bavit celou noc. Na každou Transmission si chystají nové vizuály a animace, které pak přesně zapadají do konceptu party. Nyní se můžete tešit na několik propracovaných vesmírných trailerů, kterými budou představováni jednotliví djs. Video z jejich poslední DJ-VJ show na květnové Transmission je k dispozici ke stažení na Transmission stránkách.
www.vissionimpossible.nl

Pozor! Nejlevnější vstupenky na Transmission jsou v prodeji exkluzivně v síti Ticketpro. Do konce října jsou k dostání za 490 Kč + manipulační poplatky. Jejich cena se bude dále zvyšovat.

Více informací na www.transmission.cz nebo www.unitedmusic.cz.


 
Novinky ke Combi:nations a Transmission Třetí Transmission bude v listopadu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016