PARTYINFO

 

BARBADOSSA

Datum konání:
22.09.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Vladimir Vujichič (yu), Jerry, Breeth (sk), BB Mike, Hydrophonic, Bloodstar, Bon Finix, Andrea Fiorino, Louis & Guga, Tommy Rogers
Live:
Steve Venter aka Dirty Bass (uk)
Popis:
start 21:00, vstup 99 czk
 
 
Barbadossa: Dirty Bass - profil
O víkendu zahraje v brněnském klubu 7. nebe britský jednočlenný projekt Dirty Bass, který vám dnes představujeme. Stane se tak už tento pátek na Jerryho rezidentní klubovce Barbadossa a dále vystoupí například Vladimír Vujichic, Bon Finix, BB Mike, Breeth a další.
 

Dirty Bass - profil
www.londontechno.co.uk      
                                                                 
Přímo z londýnského undergroundu se zrodil jednočlenný techno projekt Dirty Bass, který se svou dech beroucí live show křižuje vody světové scény. Steve Venter aka Dirty Bass se hudbě věnuje již více než 10 let  a po celém světě a to převážně v Brazilii sklízi obrovské uspěchy!

Vznik jeho Live projektu
V počátcích kariéry se věnoval především industriálu a EBM. Inspirován kapelami jako Ministry, Front 242 či Skinny Puppy v počátcích 90.let zakládá svojí vlastní skupinu. Časem však začíná jeho hudba stále více směřovat do světa elektronických nástrojů. Kytaru a živé bicí mění za analogové synthy a drum samplery, ovlivněn především psytrancem a po několika účastech na ilegálních parties také technem, se začíná naplno věnovat elektronické taneční hudbě. 

Stoupá výš na underground scéně
V průběhu 90.l et se z něj stává jedna z hlavních postav kolem londýnských ilegálních parties. Po zlomovém období, kdy anglická vláda doslova zničila většinu těchto parties se Dirty Bass začíná naplno věnovat hudební produkci pro vlastní label Dirty Blue. Již úvodní release na tomto labelu byl ihned vyprodán a do svého Top10 si jej zařadil anglický DJ Sasha.

Vydáva releasy pro labely
Velmi brzy následují releasy pro labely Ascend, Humanoid, Hardsignal. Jeho live vystoupení je precizní záležitost. Hudební talent s dokonalou znalostí techniky dává dohromady to nejlepší pro opravdu nezapomenutelnou live show.

Na strankách www.djjerry.cz v sekci Downloads můžete stáhnot sety Dirty Basse i ostatních vystupujících djs!                     

 
Barbadossa: Jerryho rezidentni noc v 7. Nebi

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016