PARTYINFO

 

BARBADOSSA

Datum konání:
22.09.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Vladimir Vujichič (yu), Jerry, Breeth (sk), BB Mike, Hydrophonic, Bloodstar, Bon Finix, Andrea Fiorino, Louis & Guga, Tommy Rogers
Live:
Steve Venter aka Dirty Bass (uk)
Popis:
start 21:00, vstup 99 czk
 
 
Barbadossa: Dirty Bass - profil
Barbadossa: Jerryho rezidentni noc v 7. Nebi
V Brně startuje 22. září zbrusu nová klubovka Barbadossa, jejímž rezidentem bude DJ Jerry.
 

Velké přání brněnských clubberů a party people, aby začala fungovat clubová noc na úrovni, bylo vyslyšeno. Koncem září se opět otevřou brány luxusního clubu 7NEBE v centru Brna pro příznivce klubového techna. Koncepce party Barbadossa staví na prezentaci nejkvalitnější taneční hudby reprezentované neokoukanými jmény světové tech-elektro scény. Barbadossa představí na dvou stagích zástupce aktuálního zvuku tech elektra a progress house.


Electric Drive Stage


Live Steve Venter aka Dirty Bass (UK)

Hudbě se věnuje již více než 10 let  a po celém světě (v poslední době zvláště v Brazílii) sklízí obrovské úspěchy. V počátcích kariéry se věnoval především industrialu a EBM. Inspirován kapelami jako Ministry, Front 242 či Skinny Puppy zakládá počátkem 90.let svou vlastní skupinu. Časem však začíná jeho hudba stále více směřovat do světa elektronických nástrojů. Kytaru a živé bicí mění za analogové synthy a drum samplery. Ovlivněn především psytrancem a po několika zážitcích na ilegálních parties také technem, se začíná naplno věnovat elektronické taneční hudbě. Popularitu mezi party people v České republice získal Dirty Bass po svém vystoupení na lednovém Imperiu, kde předvedly skvělý live set.


DJ Vladimir Vujichič (Yu)

Dalším zahraničním hostem bude tzv. Černý kůň Barbarossy - DJ Vladimir Vujichič. Na hlavní stage reprezentuje bývalou Yugoslavii. Tento mladý nadaný muž (v „civilním životě“ magistr farmacie) patří k Djům z Bělehradské crew Marka Nastiče a Deana Miličeviče. Vystupuje  v clubech a na parties po celém Srbsku, Černé Hoře a v zahraničí dokonce i na oficiálních afterparties skupin jako je Faithless!
Pozitivní  energie ve svých setech dosahuje hraním na 3 gramofonech  a užíváním speciálních efektů, což během vystoupení nabízí širší možnosti k experimentování.  Jeho set lze inženýrsky popsat jako "inteligentní techno s velkým množstvím breaků a pumping base-kick linií, s občas se objevujícími prvky groovy electro-acidu".


DJ Jerry (Resident)

Snad nikdo by nedokázal udělat tak euforickou atmosféru než resident této párty, DJ Jerry.
Začínal pořádat největší brněnskou techno akci Apokalypsa, kterou nyní čeká už 24. pokračování a jako DJ se těší stále většímu ohlasu u party people. Díky nabitému kalendáři každý víkend projezdí stovky kilometrů po České a Slovenské republice a také v zahraničí. Hrál snad ve všech velkých, ale i malých klubech a na velké většině významných techno parties i klubových nocí.Jeho mixy vás dokážou dostat do euforických chvil, kdy až nevěříte, že je vůbec možné předvést něco takového na gramofonech.Technika mixů dokazuje špičkovou a profesionální úroveň Jerryho hraní.


DJ Breeth (Sk)

Resident jedné z nejstarších a největších slovenských clubových akcí - seriálu Doubledecker.
Začal se naplno věnovat  hudbě ve svých 17 letech. Ve svých počátcích se věnoval především  stylům dance, vocal house, ale i hip hopu či soulu. Současné sety v podání Dje Breetha se nesou ve znamení energie, tvrdých basů a ostrosti.


Hlavní stage dále doplní prověřená elita DJs BB MIike, Hydrophonic, Bloodstar.


Frisco  Stage - aktuální progress house sound.


DJ Bon Finix

Aktuální progress house sound prezentuje headliner druhé taneční plochy, DJ a  "objev roku" v Dance Awards 2004, Bon Finix pocházející z Kypru. Patří mezi hlavní rezident DJs klubu Mecca. Reprezentoval domácký klub mimo Česko na minitour v prestižních klubech Passage (Rakousko) a Bar Rouge (Švýcarsko). Ze začátku hrál pouze progressive house, ale v současnosti hraje vše, co má pozitivní energii – od tribal housu až po našláplý progressive. Bon Finix ve svých setech rád kombinuje různé styly tak, aby byly barvité a více zajímavé – tedy dělá to, co je dnes přijímáno velmi pozitivně moderním clubberem.

Frisco stage doplní čeští DJs Andrea Fiorino, Louis & Guga, Tomy Rogers.


Klubová noc Barbarossa také přinese vychytávky v podobě chill out zone (koktejl bar, fotbálky, atd.), plazmové obrazovky od mix.cz, dekorace, video performance by VJ Kombajn, sound by Marcel Audio, laser by Sonny, prodej party doplňků – vějíře, lightsticky. 

Start 21.00 /  end 06.00  
vstup  99 Kč
 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016