PARTYINFO

 

DNB LEAGUE PARTY

Datum konání:
27.10.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Drumsound (uk), Tease (de), Babe LN, Rich, Beast67, Suki, Fat Free Georgina, MC R-vee, MC Jacob, MC Nu-C
Info:
http://www.dnbleague.cz...
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 100 czk, poté 150 czk
Line-up:
20:00 - 21:30 Washeek
21:30 - 23:00 Rich vs. Fat Free Georgina
23:00 - 00:30 Babe LN
00:30 - 02:00 Tease
02:00 - 03:30 Drumsound
03:30 - 05:30 Suki vs. Beast 67
 
 
1. výročí DNB league už dnes v Matrixu
Značka DNB league slaví první narozeniny v Matrixu
U příležitosti 1. výročí vzniku oděvní značky DNB league uvádí Drumstation v pátek 27. října 2006 velkou drum&bassovou party v klubu Matrix.
 

Na DNB league party vystoupí několik zahraničních hostů, z nichž nejznámějším je anglický Drumsound, známý hlavně svými tracky produkovanými se Simonem Basslinem Smithem. Drumsound přijede reprezentovat dj Ben a můžeme se těšit na množství unikátních tracků z produkce Drumsound & Bassline Smith.

S Drumsoundem vystoupí anglický mc R-vee, vítěz několika soutěží a battlů, který je v Čechách již dobře známý. R-vee reprezentuje mladší generaci anglické mc školy, v současnosti se kromě rozvoje mcingu a vlastní produkce věnuje zavádění drum and bassu v Barceloně.

Další vzácný host je dj Tease z německého Stutgartu, vlastník labelu Giant Music, producent, promotér a dj. Tease-ův poslední track "Bubblin Strong" produkovaný dohromady s Ragga Twins nyní válcuje dancefloor, zatím pouze z cdéček, ale brzy už vyjde na vinylu.

Z domácích hostů na DNB league party to bude Babe LN, djka, moderátorka Rádia 1 a asi nejzvanější účinkující Drumstation. Dalším gratulantem bude dj Rich z Bass Beast jungle teamu, který party obohatí o mix  raggajungle a drum&bassu.
Na DNB league party vystoupí ještě rezidenti Drumstation dj Suki a Beast 67, kteří hned na druhý den mají booking v Londýně!
A těšit se můžete i na hosty a překvapení!

DNB league připravuje k 1. výročí nový model trika, který bude za speciální cenu k dostání na této party. Domovská stránka značky DNB league je www.dnbleague.com a její výrobky jsou k dostání v e-shopu a Parazit shopu.

Party podporuje POMI, board a ski shop, jehož prodejna je pod schody od Paláce Kultury, Slavojova 10, Praha 2, na netu www.pomi.cz a dále Growshop, vše pro pěstování pod umělým osvětlením.

Předprodej vstupenek na DNB league party bude na třech kultovních pražských místech, kterými jsou Maximum Underground, Jilská 22, Praha 1, TSP records, Školská 26, Praha 2, Infocentrum Paláce Akropolis, Kubelíkova 27, Praha 3.

Vstupenky stojí v předprodeji pouhých 100Kč (+ poplatky) a vzhledem k tomu, že kapacita party je omezena kvůli pohodlí návštěvníků, doporučujeme zakoupit vstupenky včas a předejít tak čekání ve frontě. Cena vstupenek na místě je do 22 h 100 Kč a po 22h 150Kč.


Stránka DNB league party je www.dnbleague.cz/dnb/dnbl2/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016