PARTYINFO

 

NAISSANCE 30

Datum konání:
21.09.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - CZ Beat
DJs:
Felipe (titan, at), Monotype (techno.cz), Milan Kroužil, Chud, Šmuk
Popis:
vstup zdarma
Line-up:
20:00 – 22:00 Milan Kroužil
22:00 – 24:00 Monotype
00:00 – 02:00 Felipe
02:00 – 03:30 Chud
03:30 – 05:00 Šmuk

 
 
Naissance 30 s Felipem a Monotypem
Felipe na party Naissance v CZ Beatu
Ve čtvrtek 21. září proběhne v prostorách legendárního klubu CZ BEAT narozeninová párty, a to osoby spjaté s novodobou historií tohoto podniku.
 

Své 30 narozeniny zde oslaví provozní klubu, Eva. V rámci tohoto kulatého výročí přijal pozvání na narozeninový mejdan rakouský dj světového formátu Mr. Philipp M. Straub aka DJ Felipe. Celý lineup doplní pánové Milan Kroužil, DJ Monotype, DJ Chud a resident a produkční klubu CZ Beat DJ Šmuk.

Felipeho není potřeba představovat, naposledy jste ho v ČR mohli slyšet na letošním dílu festivalu Summer of Love, kde předvedl svůj klasický sound, o který nebude nouze ani na naší a především Vaší narozeninové akci. Pokud by jste se něco ještě rádi dozvěděli, doporučuji navštívit stránky www.djfelipe.com , kde najdete vše zajímavé o tomto velice kvalitním dji.

Felipe a jeho kolega Nicolas Bacher májí na starosti label Titanium,od kterého najdete alespoň jednu černou desku v kufru každého dje a zvuk tohoto labelu nabírá stále na větší popularitě nejen mezi dji,ale i mezi partypeople.

Milan Kroužil je matador, který ví o muzice víc, než kdokoliv jiný. Na každém větším festivalu můžeme na lineupu číst jeho jméno. Nesmíme také zapomenout na jeho jedinečné radiové show BPM  v akci a Clubmix, které v současné době probíhají na internetovém Dance Radiu. Škatulkovat tohoto hudebního světoběžníka asi ztrácí význam, hudba je pro něj jako celek a tak to vypadá i při jeho setech.

Monotype se podíval do hodně menších klubů především v severních a západních Čechách, nechybí mu však ani zkušenosti z významných klubů jako Roxy, RadostFX, Posilovna, Účko (SK) atd. Monotype se presentuje dlouhými mixy monotónních a často velmi agresivních skladeb. Velký důraz klade na vývoj setu a dějovost. Za gramofony se poprvé postavil v roce 2001 a svým prvním vystoupením zaujal nejen publikum. Od samého začátku měl nejblíže k produkci temných Downwards, Surgeona, Ruskina a dalších představitelů Black Country Soundu a nekompromisního, ale přitom inteligentního techna.

Chud má rád dunivé techno s euforickými melodiemi a vokály, rád také zabrousí do zlámaného a temného techna. Podání jeho setu je zábavné a při tom technicky velice zajímavé. V poslední době v jeho setech můžete slyšet prvky progresivního zvuku vmíchaného do klasických techno beatů různé podoby.

Šmuk se snaží míchat rozmanité techno sety dle momentálního nápadu. Rád experimentuje se třemi gramofony. Hraje energicky, ale ne nářez. Set je většinou zbaven většiny prostých stopu, stopy jsou většinou doplněny tribalovými rytmy. Jde většinou o starší fláky, ale nikoli hitovky.

Co závěrem? Připomínáme, že celá akce je zdarma, na barech příjemné ceny, nějaké to pohoštění Vás taky čeká. Kde se Vám poštěstí slyšet dje světové špičky v centru Prahy, doplněného kvalitními zástupci české djské školy,uplně zdarma? Nenechte si ujít tento večírek a zároveň víkendovou wurm up párty,nebudete litovat.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016