PARTYINFO

 

MECCAMIX BLACK FRIDAY

Datum konání:
13.10.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Tony Hayes (space ibiza, uk)
Live:
Starcoke & Stevon aka SElectro (cy)
Popis:
start 20:00, vstup 290 czk, VIP 490 czk
v bílém vstup zdarma
 
 
Tony Haze: "Na Meccamixu představím fantastické desky."
Rozhovor s DJem Tony Hazem z klubu Space Ibiza, který vystoupí na  Meccamix Black Friday Party v klubu Mecca tento pátek.
 

Klub Space Ibiza byl vyhlášen již několikrát na prestižní Miami Winter Music Conferrence za nejlepší taneční klub na světě, jaké to je být jeho rezidentním DJem? Co činí Space tak úspěšným?

Klub Space Ibiza je úžasným místem a pro DJe neskutečnou příležitostí a ctí v něm hrát. Desítky tisíc lidí do něj každé léto přilétají z celého světa s jediným cílem – pořádně si užít party. Na každého DJe i normálního návštěvníka pak útočí nejlepší zvukový aparát na světě, DJové jako Carl Cox či Fatboy Slim, takže zážitek je to opravdu skvělý. Klub Space je výjimečně úspěšný proto, že tam naprosto perfektně fungují všechny ingredience - profesionální produkce, ohromující světelné efekty, dokonalý zvuk, nápadité dekorace a samozřejmě lidé, kteří sem přijíždějí si zatancovat jako kdyby to mělo být naposledy v jejich životě. 

Co budeš v Mecce tento pátek hrát?

Už se těším až v Mecce představím fantastické desky, které toto léto doslova bořily taneční parkety na Ibize. Hraju především house, který je však hodně ovlivněný elektro prvky. Mým hlavním posláním je vytvořit co nejrozjetější párty atmosféru a bavit lidi.  

Tvoje první vystoupení v únoru v Mecce mělo obrovský ohlas, jak se těšíš zpátky?

Nejenom, že se těším do Meccy, ale hlavně do Prahy, do toho úžasného města. Já jsem původem Skot a Skoti si vždy zakládali na své pohostinnosti vůči cizincům, ale způsob jakým vy v Praze vítáte cizince vrhá na naší pohostinnost stín.  Velmi se těším na všechny lidi z tohoto překrásného města a na párty v Mecce.


MECCAMIX Production dále připravila bohatý doprovodný program, jehož součástí budou IBIZA DIVA performers, speciální světelná show, dekorace, dárky a nejedno překvapení!

Zájemci mohou využít speciální MeccaBus, který bude odjíždět v sobotu večer mezi 22.00 – 01.30 ze středu Václavského náměstí přímo ke klubu každých deset minut!


 
Černý pátek na Meccamixu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016