PARTYINFO

 

VIBE - THE DRUMS

Datum konání:
21.10.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Petr K, Tripmain feat. Bongoman Rafael, Adnene, Rikardo
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk, holky do půlnoci zdarma, s ISIC a Erasmus kartou 50 czk
Line-up:
House Stage

10:00-01:00: Petr K (CZ)
01:00-02:30: Tripmain (Zimbabwe) with Bongoman Rafael
02:30-04:00: Adnene (Tunis)
04:00 till end: Adnene & Tripmain

Hip-Hop/RnB Stage
00:00-04:00 Rikardo (CZ)
 
 
VIBE: Sobotní večer v Mecce za dunění bubnů
V noci ze soboty na neděli budou hrát hlavní roli v Mecce tribal rytmy v podání  djské dvojky Adnene a Tripmain. Toho druhého navíc doprovodí živý bongoman. Dále uslyšíte Petra K z Radosti FX a v Hip-Hop/RnB setu i DJe Rikarda.
 

Po úspěšné noci, která se konala začátkem září, si Tripmain připravil další exkluzivní večer pro ty, kdo mají rádi to nejlepší ze všech forem hudby. V sobotu 21. října Vás pohltí VIBE a rytmický sound bubnů.

Bubny byly vždy, se svými kořeny v Africe, neodmyslitelnou součástí hudby. Jsou jednoduše podstatou rytmu a Tripmain se rozhodl provést Vás celým večerem právě v tomto duchu. K Tripmainovi se přidají DJs Adnene (Tunisko), Petr K a Rikardo. Adnene je znám pro své kmenové/progresivní sety s elementy funku a naloží Vám další dávku plynoucí rytmické hudby. Když vezmeme v potaz, že pochází z Afriky, je jasné, že DJ jakým je Adnene patří k těm nejlepším, co se tohoto stylu Housu týče.

Večer zahájí Petr K, jeden z nejtalentovanějších DJů na scéně. Své sety prezentoval především v klubu Radost, ale tento večer se předvede se svým unikátním stylem přímo na VIBE a rozproudí večer na maximum!

Noc vyvrcholí setem DJ Tripmaina za doprovodu konga bongomana Rafaela. Tripmain zastává názor, že jakékoliv prvky živé hudby, především bubny, přináší úplně jinou dimenzi do klubové tvorby, a to je důvod, proč si na VIBE pozval jednoho z nejlepších hráčů na konga, aby Vám společně připravili jedinečný zážitek.

Rikardo zahraje svůj exkluzivní čtyřhodinový set na Hip-Hop/RnB pódiu. Jeho sety se dají popsat jako Hip Hop Hardcore s prvky RnB. Hip-Hop je nejrytmičtější formou černé hudby, a tak pro tento luxusní VIBE večer nemohl být vybrán nikdo jiný než právě Rikardo.


Ti, kdo si potrpí na skvělou atmosféru, super lidi a úžasnou hudbu, si tento večer nemůžou nechat ujít!

Vstup je 150 Kč, 50Kč pro studenty a holky mají do půlnoci vstup zdarma! Taky vstepenkou z Martin Solveiga vstup zdarma!


Dalsi Party info: http://www.myspace.com/vibeparty


Na další VIBE se můžete těšit už 17. listopadu. Půjde o speciální edici, kde zazní  Bon Finix se svým projektem SElectro.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016