PARTYINFO

 

ARRESTED DEVELOPMENT

Datum konání:
13.11.2006 - pondělí
Místo konání:
Praha - Abaton
Live:
Arrested Development (usa)
Info:
http://www.dsmacku.com
Popis:
vstup 450/550 czk
 
 
Arrested Development představí Praze své nové album
Arrested Development přijedou v listopadu do Abatonu
Pražský prostor Abaton se 13. listopadu  stane svědkem velkého návratu slavného amerického rappera Speeche a jeho Arrested Development do Česka.
 

Arrested Development - profil

Skupina, která vznikla koncem osmdesátých let a která obdržela dvakrát ceny Grammy, vydala v těchto dnech své nové album Since The Last Time, se kterým vyrazila na světové turné v jehož rámci navštíví po dvou a půl letech také Prahu. Arrested Development patří mezi to nejlepší co v oblasti rapu vzniklo, svou hudbu však mixují také se soulem, funkem či blues. Jejich úsilí má však také velký společenský význam, protože Arrested Development jsou známí mimo své hlasité a nekompromisní postoje také častými a štědrými charitativními činy za které byly několikrát po zásluze oceněni.

Arrested Development mluví k světu skrze svou hudbu. Speech (zpěvák a hnací síla posádky) na jejich koncertech volává , "Naší zvláštní mísí je inspirovat lidi vzbouřit se proti dnešním nesmyslům, které panují v hip-hopu." Nic překvapivého, tato kapela, která je dvojnásobným držitelem cen Grammy popichuje lidi a směřuje je ke svobodě a dalšímu vývoji již více než 19 let.

Arrested Development často a hlasitě hovoří o palčivých společenských problémech. Respektují ženy a brojí za duchovno a "individuální zodpovědnost." Snaží se podporovat svobodné rozhodování afričanů, vnímají jejich zranitelnost. Byli prvními americkými umělci, kteří věnovali peníze Nelsonovi Mandelovi a ANC. Velkou část svých příjmů z prodeje desek se rozhodli věnovat Národní nadaci pro bezdomovce. Věcí, kterými jsou AD jedinečné je příliš. Milují rap, je všude kolem nich, ale uvědomují si, ze nežijí jen ve světě tónů. Oni svou hudbou zaujímají nekompromisní stanoviska k problémům dneška a nutí lidi o nich přemýšlet.

Titul jejich nového alba, Since The Last Time odkazuje na množství času které uběhlo od doby, kdy se lidé setkali s jejich materiály z 90 tých let. Na turné, které si v souvislosti s vydáním toho alba naplánovali chtějí dokázat, že si časem své postoje upevnili a že jejich hudba bude tak jako vždy tvořit mosty mezi lidmi nejrůznějších etnik i sociálních vrstev.

Arrested Development jsou: Eshe - tanečník/zpěv, Speech - producent/zpěv, One Love & Nicha – zpěv,  Rasadon (aka Don Norris) - bicí, zpěv / grafika, Baba Oje (74 let) - nejstarší / zpěv, JJ Boogie – elektrická kytara a Za - basová kytara.

Vstupenky zakoupíte v předprodejích sítí Ticketpro a Ticketstream za 450,- Kč + poplatky distributora, na místě pak za 550,- Kč.

Více info na www.arresteddevelopmentmusic.com, www.speechmusic.com a www.prostorabaton.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016