PARTYINFO

 

RENAISSANCE

Datum konání:
29.09.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Da Moon (djdamoon.com), Dan Cooley (Radio 1/clubber.cz), Axiom (electrodjs.cz)
Info:
http://www.janakbros.cz
info@djdamoon.com
 
 
Další Renaissance v PH+ s Danem Cooleym
Páteční večer bude v plzeňském PH+ patřit dalšímu dílu klubovky Renaissance.
 
29.9. je datum, kdy se po dvou měsících můžete těšit na druhé pokračování zcela nové klubové noci RENAISSANCE. Vše proběhne v útulných prostorách Plzeňského klubu PH+ a noc to bude opravdu pestrá, především po hudební stránce.

Hlavním hostem bude Pražský Dj Dan Cooley, který si v Plzni čím dál více získává na oblibě a kterého můžeme mimo akce slýchat i na Pražském Radiu 1, kde každé pondělní a páteční dopoledne provází posluchače. V současné době je rezidentem dvou pražských klubů – Chateau L´enfer Rouge s nocí Colorful House a v CZ Beatu nově s Multicolored. Jaký set si pro nás tentokrát připraví, ví jen on sám, každopádně pokud jste byli na letošní SOL, určitě víte o čem mluvím.

Jako support přijal pozvání Brněnský Dj Axiom, který Vaše ouška příjemně naladí a tělo roztančí velice pestrou směsicí electro houseu doplněnou vlastní produkcí. Podle toho co o něm řekl Tomáš Ondráček aka Fly – manager klubu Fléda a jedna z hlavních postav Rave.cz. :"Axiom je jeden z těch nejlepších, kteří si zaslouží, aby šli nahoru."

Celou akci bude uzavírat a do varu dostane svým nezaměnitelným soundem resident akce, Dj Da Moon.
Je se určitě na co těšit a proto přijďte rozhodně včas.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016