PARTYINFO

 

ELECTRICITY VOL.III

Datum konání:
06.10.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - CZ Beat
DJs:
Martin Frank (martinfrank.org/czbeat.cz), Electromafia aka Senkin (terasaclub.com), Diga (czbeat.cz), Heap (czbeat.cz)
Info:
http://www.martinfrank.org...
info@martinfrank.org
 
 
Další pokračování klubovky Elektricity v CZ Beatu
Třetí pokračování klubovky Electricity proběhne opět v CZ Beatu 6. října.
 

Po úspěchu druhého dílu na vás čeká v pátek 6. října další díl nové electro noci Electricity. Neponese se již klasicky v čistých electro beatech, ale pokusíme se vám přinést  pestrý hudební zážitek okořeněný o beaty progressive housu a progresivu, který vám naservírují DJ Diga a DJ Heap. Hlavní část noci, tzv. maintime, bude přece jenom patřit do žánrů melodického electra a electrohousu. V tuto dobu se o vás postarají resident
Electricity Martin Frank a pravidelný host z Terasa clubu DJ Electromafia aka Senkin.

Přijďte se pobavit a nechat se znovu strhnout euforickou atmosférou této nové rozjíždějící se electro noci a legendárního klubu CZbeat nově posíleným o nová světla.

more info:
www.martinfrank.org/electricity
www.czbeat.cz


Bio DJs

Martin Frank
(www.martinfrank.org / czbeat.cz)

Martin Frank, rezidentní dj z pražského nově otevřeného legendárního klubu CZBeat, se začal zajímat o taneční hudbu v cca 15ti letech. Tehdy jako clubber a pozdějí jako dj začal striktně prosazovat prvky electra do všech aktivit, které u něho souvisely s taneční hudbou. V začátcích jeho hraní můžeme sledovat spíše progresivní tvrdší beaty, které později vyměnil zcela za zvuk electrohousu s prvky minimal electra. V jeho začátcích věril na dokonalost digitalní hudby, a proto používal ke svému hraní programy Ableton Live!. Později se ovšem seznámil s dvojící djs Diga a Šmuk, se kterými založil skupinu Audiocollective a na rozdíl v protikladu k ostatním djs přecházi na vinylové desky. Věří, že electro je stejně jako techno styl velice rozmanitý, který si zaslouží  experimenty a ne pouze pouštění. V této době se stává také promotérem v pražském music baru ArtCoctail, kde později realizuje svoji striktní Electro noc Electricity. V nynější době Martin spolupracuje s klubem Czbeat na rezidentních akcích s jeho plány prosazení oblíbenosti zvuků  Electra mezi široké spektrum clubberů.

Martin Frank: Spring mix 2006
Martin Frank: promo set winter 2005/06


DJ Diga
(www.va.ic.cz/testy/)

DJ DiGA, vlastním jménem Honza Ditrich, je jedním z nových pražských DJs, kteří chtějí obohatit českou klubovou scénu.

Jako potomek dvojice zakládající kapelu Hypnotix ani nemohl skončit nikde jinde než u hudby. Tento clubber se zhruba před čtyřmi lety rozhodl, že mu nestačí jen místo pod podiem, ale že chce sám bavit lidi muzikou.
Koupil si gramofony, několik desek a v garáži začal trénovat a hrát pro partu kamarádů. Zpočátku hrál techno, poté vsadil na osvědčené hitovky a vyzkoušel mnoho stylů, zejména houseových (od progressivu, funky, happy, elektro, až po tech-house).

Postupem času a hlavně vlivem hudby, kterou poslouchal, se začal ubírat jiným směrem a jeho styl se stával osobitějším. Inspirací pro DJ Digu byla taková jména jako Corvin Dalek, nebo na naší scéně, Michael Burian, a právě styl Wet'n'Hard, který mu otevřel nové možnosti a cestu, po níž dál směřoval. Nakonec se opět vrátil k počátkům, tedy k rychlejším BPM, a nyní hraje, jak on říká, tzv. "melody techno".
DJ Digu jste zatím mohli slyšet na radiu Akropolis, v clubu Guru, Defilé, Kajetán na Vinohradech, Art Coctail či Futurum, dále také v Music Clubu El Wood, kde měli nějaký čas společně s Jirkou Čechurou (DJ Šmuk - producent a PR klubu CZBeat a technomág na naší undergroundové scéně techna;)) - vlastní residentní noc pod názvem Refresh Connection, na níž si zahráli například po boku DJ Tvykse. Refresh Connection se následně přesunula do Art Coctail baru na Újezdě, kde se kluci zhruba půl roku starali o program, ale podmínky dobré pro bar, nejsou vždy dobré podmínky pro club. Nyní můžete slyšet DJ Digu v rekonstruovaných prostorách klubu CZ Beat (Balbínova ul.), kde opět funguje rezidentní noc Refresh Connection - Diga vs Šmuk + hosté.

O Vánocích jste DJ Digu mohli slyšet, stejně jako dalších 450 lidí, v Bizon Aréně v Karviné, v únoru si zahrál jako host v brněnském klubu 7.NEBE, a naposled jste ho mohli slyšet na jednom z prvních Ústeckých open-airů - Vrak Dance Party aneb OXYGENE Summer Night ve spolupráci s novým talentem, který si říká DJ Martin Frank a specializuje se na mnoho různých podob electra.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016