PARTYINFO

 

WONDERBEAT NIGHT

Datum konání:
21.10.2006 - sobota
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Džejár (dc promo), Joe Joy, Bába, Efotan, Crash (all wonderbeat)
Info:
http://www.wonderbeat.tk
djbaba@post.cz
Popis:
start 21:30, vstup 50 czk
 
 
Wonderbeat night s Džejárem opět v Liquidu
Wonderbeat djs se po letní přestávce vracejí do libereckého klubu Liquid se svojí rezidentní nocí Wonderbeat night.
 

Opětně si budete moci vychutnat tu tvrdší směsici klubových rytmů. Zahrajeme vám opětně styly: techno, electro a schranz. Z našeho bookingu se představí všichni zástupci rovných beatů. Budou to djs: Joe Joy, Bába, Efotan, Crash.

Na sobotu 21. října jsme pro vás společně s vedením Liquidu připravil zajímavého hosta. Bude jím pořadatel úspěšného festivalu Svojšice a neméně známých Christmas party v Kutné Hoře. Bude jím dj Džejár. Džejára můžete vídat a slýchat za gramofony od konce minulého tisíciletí (hezky řečeno:-) ) Džejár se na akcích prezentuje jako dj hrající tvrdé, drsné, temné, myšlenkové a zlomené techno v osobitém mixu.

Na akci Wonderbeat night se dostanete za pěkných 50,- korun českých. Pivko Klášter a vodka se bude točit za nádherných 15,- korun. Tyto dvě věci Vám určitě kromě našláplé muziky zpříjemní večer :-) O to větší mejdan to bude díky narozeninám naší kamarádky Ivushky :-) Wonderbeat existuje již třetím rokem, takže i Wonderbeat djs a Wonderbeat crew bude zřejmě hodně pokalovat :-) Další zpestření tohoto večera, mimo to které je vypsáno v této tiskovce nevylučujeme. Zapaříme a zakalíme v sobotu 21. října v Liquidu.

www.wonderbeat.tk

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016