PARTYINFO

 

MILKSHAKE DELUXE

Datum konání:
10.11.2006 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - Event Music Bar
DJs:
Chris Sadler (roxy booking), Martin Trax (martintrax.com), Swesh Fresh (fastwell.ic.cz) Jiriq (event)
Info:
http://www.eventmusicbar.cz
jirka.raab@centrum.cz
Popis:
vstup do 22:00 50 czk, poté 69 czk
 
 
MilkShake deluxe s Chrisem Sadlerem v Eventu
V pátek 10. listopadu se v hradeckém Eventu uskuteční druhé vydání party MilkShake deluxe, akce, která osciluje mezi mnoha styly a druhy taneční hudby.
 

Pozvání přijal oblíbený Chris Sadler, který se východu Čech prakticky vyhýbal a konkrétně v Hradci jsme si ho mohli poslechnout v 90tých letech v tehdy legendárním klubu 2001. Chrise není třeba více představovat, zařadil se do české špičky, na jeho rezidentní Climax v Roxy si nedávno zahrál  i s Layo&Buschwackou, svým hutným a svižným pojetím house music dokáže akci pořádně rozjet.

Dalším hostem bude rezident vysokomítského klubu Fast well – dj Swesh Fresh, který nás už několikrát přesvědčil o svých kvalitách a určitě nenechá na pochybách ani vás. Svižnou hudbu od houseu po funky techno často doplňuje scratchingem, který zvládá opravdu bravurně.

Martin Trax, stálice hradeckého Eventu, 3. místo na DJ Champu 2005, přesné dlouhé mixy, technicky výborně vybavený. Martin není pouštěč desek, ale real DJ, což už dnes na party zdaleka není pravidlem…. See www.martintrax.com for more…

O příjemný houseový rozjezd akce se postará Jiriq aka Enjoi, čeká na vás house music ve všech možných podobách, podle toho co Vám zrovna bude chtít hudbou sdělit.

V Event music baru budou pro vaše oči připraveny live ovládané lasery (green + barevný) a nainstalována velmi výrazná videoprojekce (sám Tomas Haverlik si ji na předešlém dílu moc chválil…). Standardně přátelské budou ceny na baru – Tequila 25, Johny Walker 40, Frisco 35 atd. Klub je plně klimatizován!

To nejdůležitější se ale bude linout z audiosoustavy – nečekejte jeden hudební styl, který se bude hrát od večera do rána – síla je v rozmanitosti a tu mi Vám dáme, v pátek 10.11. v královéhradeckém Event music baru!

See U there      

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016