PARTYINFO

 

PASSION

Datum konání:
20.10.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Dave Fish, Leo Lycra, Deen Ouvn
Info:
://...
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Passion s Davem Fishem v plzeňském PH+
Poslední letošní Passion v plzeňském PH+ bude již v pátek 20. října.
 

Opět se můžete těšit na směs klubové music od pohodového progressive/electro rozjezdu až po energický groovy tribal/tech-house. Tentokrát v podání hostů: Dave Fish a Leo Lycra, chybět samozřejmě nebude rezident akce Deen Ouvn.

Passion představuje nejen progressive & groovy tech-house sound, ale neodmyslitelně k ní patří i stylové go-go dancers, dekorace a projekce. To vše v příjemném prostředí klubu PH+ přímo v centru západočeské metropole.

I tentokrát se můžete za mixpultem těšit na zajímavé hosty téměř z druhého konce ČR. Deen Ouvn si pozval brněnské DJs Dave Fish a Leo Lycra. Pro většinu kluberů dobře známá jména, které bohužel v Plzni nevídáme moc často.

Po pekelném díle bude tento vizuálně ztvárněn přesně opačně, ale atmosféra bude jistě opět hodně žhavá. Klub se otevírá již v 19:00, horní bar/restaurace v 11:30. Start party je ve 21:00, konec pozdě ráno :-) Vstup příjemných 50,- Kč.

Stručné profily hostů:

Dave Fish
(Fléda.cz, exwired.org)

To není jen DJ hrajicí progressive house, electro, techhouse a techno sety, rezident akce Progressive Zone v brněnském klubu Fléda, ale i zakladatel labelu a agentury Exwired.org Records a aktivní producent, který má na svém kontě 3 vinyly a 2 CD s vlastní tvorbou.

Dave k elektronické muzice "přičichl" už v roce 1990. Nejprve se věnoval vlastní tvorbě, byl členem různých elektronických a rockových skupin. V roce 1995 se pustil do realizace vlastního live actu a vydání prvního CD, skládal také muziku pro dokumentární filmy. S rozšířením svého domácího studia přechází k tvrdšímu hudebnímu stylu, pořádá elektronické koncerty. Skládá hudbu pro meditační a léčitelské nahrávky.

Současné taneční muzice se začíná věnovat až v roce 1998, stylově na pomezí tech-house a trance. Tehdy vydává čtvrté CD vlastní, tentokrát taneční hudby a triphopu. Do celosvětové distribuce putují jeho vinyly System’s Running a společný singl s DJ Luccou – Mirage/Red Room. Poslední vinyl který vydal na vlastní značce Exwired.org Rec., pod názvem Dave Fish – The Fifth, vznikl ve spolupráci s uznávanými zahraničními producenty Pounding Grooves a kanaďany Preachem a Marco G.

Dave Fish vystupuje také jako DJ ale i live act. Svoji tvorbu prezentuje mimo jiné také na Rádiu 1 a dalších stanicích. O elektronickou hudbu se aktivně zajímá více jak 15 let a je to znát.

Diskografie:
Dave Fish (remixed by Pounding Grooves, DJ Preach a Marco G) - The Fifth - Exwired.org Rec. EXW03
Dave Fish - Simply - Deep Infusin (DJ Rai & Roxy compilation)
Dave Fish - Substance - XMag compilation nova krev vol. 04
Dave Fish - Causality - XMag compilation nova krev vol. 02
Dave Fish and Lucca - Mirage, Red Room - Exwired.org Rec. EXW02
Dave Fish - System’s Running - Exwired.org Rec. EXW01



Leo Lycra
(Synergy booking, www.djleolycra.com)

Je rezidentem brněnských klubů Vyhlídka a Mandarín, kde stejně jako v jiných klubech po celé ČR prezentuje svůj aktuální progressive house, vocal house, tech-house a electro sound. Pro většinu kluberů je ale Leo Lycra znám svými dřívějšími techno sety, které odehrál na většině našich větších parties a festivalů: Supersonic Garage, Orion Hall, Citadela, Apokalypsa, Mácháč, Bassblaster, Summer Of Love..

Party začal navštěvovat v roce 1993, rok na to si koupil gramofony a první vinyly. Před publikem se představil až na přelomu r. 95/96, ještě pod jako DJ Sirup. Následovala spolupráce s G-production na dnes již legendární parties Supersonic Garage, kde které hrál více jak 3x. Sám organizoval v té době svoje večery v klubu Mersey.
Pod pseudonymem Dj Leo Lycra vystupoval poprvé až v r. 96. Koncem roku 1997 vstupuje jako jeden z nejvyhledávanějších DJs pod křídla Lunar bookingu společně s Dj Orbithem, Dahem, Gingerem a Pietrem tvořili moravsko-českou techno elitu. O dva roky později začal cestovat na parties i do zahraničí, např. maďarská Hyperspace (2x), rakouská Nation2nation ve Vídni, Fruities club - Srbsko, Slovensko (U-club, club Metro Šaľa, Extrem Bratislava), Polsko,… . Odehrál taktéž své první live vystoupení na Orion Hall. Mezi další větší vystoupení těchto let patří Citadela, Mácháč, Bassblaster, Summer Of Love.

S příchodem nového tisíciletí se začíná věnovat i produkci. Svými tracky přispěl na Mersey agency kopilaci a kompilaci DJZONE. Své sety odehrál po boku takových hvězd jako jsou Ben Sims, Gayle San, Oliver HO, Inigo Kennedy ...

V roce 2004 se po 2 letém pobytu v Praze přestěhoval zpět do rodného Brna a odstartoval své rezidentní noci v klubech Vyhlidka. V té době mu definitivně učarovaly klubové styly progressive-/ vocal-/ tech-house a electro. V loňském roce spolupořádal vlastní klubové noci nejen v Brně, ale i Olomouci (Fruity, Bubbles, Sunstorm).
V současnosti hraje v klubech po celé ČR, kde prezentuje své pojetí zábavné klubové noci. Používá moderní DJsystému FINAL SCRATCH 2. Je spolumajitelem hudebního klubu LOOP v Olomouci, kde spoluvytváří program. Během letošníha léta pilně budoval nahrávací studio Black and Red, kde experimentuje s vlastním pojetím progressive house music.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016