PARTYINFO

 

DANCE IN THE SKY

Datum konání:
24.11.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Sky Bar
DJs:
Bon Finix, Deen Ouvn, Da Moon, Click Joe
Info:
http://www.janakbros.cz
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 40 czk, poté 80 czk
Line-up:
20:00 - 22:00 Click Joe
22:00 – 00:00 Bon Finix
00:00 – 02:00 Da Moon
02:00 – 05:00 Deen Ouvn
 
 
Na Dance In The Sky byl pozván Bon Finix
24. listopadu proběhne v plzeňském Sky Bar Café další pokračování Dance In The Sky.
 

V listopadu na vás bude opět čekat párty na jednom z nejzajímavějších míst u nás. V klub se v noci z 24. na 25. 11. promění Sky Bar Café, které se nachází v posledním patře + střešní nástavbě jediné výškové budovy v centru Plzně. Důvodem k návštěvě party Dance In The Sky jistě nebude jen místo, ale tradičně i kvalitní line-up, zvuk, světla, dekorace a jako vždy skvělá atmosféra až do rána.

Od červencového narozeninového dílu se po 4 měsíční přestávce (vlivem střídání o Sky bar s party  Sound Heaven) hlasí o návštěvu Dance In The Sky.

Před časem se vám možná do rukou dostaly letáčky, které ohlašovaly "progressive DJ talent guest exclusive first time in Pilsen". Bohužel, původně zamýšleného hosta se z důvodu zahraničního turné (doufáme) dočkáte na dalším díle DITS.

Jako malou omluvu pro vás máme soutěž: Původně zamýšlený host nevystoupí z důvodu hraní v tomto termínu v Japonsku. O tomto DJi a spolumajiteli progressive-trance vydavatelství najdete zmínku i v aktuálním čísle XMAGu.
Pro 3 z vás, kteří nám pošlou správnou odpověď máme 2 volné vstupy na 24.11.. (odpovědi můžete posílat na party@deenouvn.cz, a to do 23:59 22.11.2006)

A proč tedy nesmíte v pátek 24. listopadu v 18. patře "mrakodrapu" v centru západočeské metropole chybět? Neuslyšíte sice někoho, kdo doposud v Plzni nehrál, ale za mixpultem se vystřídají rezidentní DJs: Da Moon a Deen Ouvn a jejich hosté: Bon Finix, Click Joe. První tři jména asi není potřeba více představovat, případně doporučuje kouknout na www.bonfinix.com, info o rezidentech akce najdte na www.NUbreed.cz. Krátkou autobiografii posledně zmiňovaného najdete níže.

Dance In The Sky začíná jako vždy již ve 20h. Hlavním důvodem proč přijít včas nebude jen ½ vstupné do 22h, ale hraní obou hostů před 24h! Chybět samozřejmě nebudou dekorace, kvalitní zvukový a světelný park, „křídla“ (RedBull + vodka Amundsen) za speciální cenu, ale jak je na Dance In The Sky zvykem hlavně pohodový rozjezd pro vychutnání západu slunce s drinkem v ruce a pak skvělá atmosféra podpořená pořádná porcí progressive-/tech-house a techno music až do rána :-)

Click Joe (autobyjo) - není průkopníkem, legendou, kultem ani žádným rezidentem, neudává směr a elektronickou hudbu neobjevil už v dětství, nevyhrál žádnou anketu, netrénuje techniku mixu 5 hodin denně, nebaví svými sety výstaviatní haly, nehraje v zahraničí, usilovně nepracuje ve studiu na vlastní produkci ani remixech, nesupportoval nejoblíbenějšího ani druhého nejoblíbenějšího DJe, nepořádá památnou ani prestižní klubovku, ani festival s neopakovatelnou atmosférou. Jen si už pár let kupuje desky, občas je někde pustí a je rád, když za ním nikdo nepřijde, aby zvýšil bpm. Občas něco uspořádá, pozve DJe, které má rád a projede na tom balík.
www.myspace.com/clickjoe
www.myspace.com/planetmagion


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016