PARTYINFO

 

ELEKTRA

Datum konání:
06.10.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Len Faki (de), Orbith, Michal Poliak, Tvyks
Popis:
start 21:00, vstup 130/160 czk
Line-up:
22:00 Tvyks
00:30 Len Faki
02:00 Michal Poliak a Orbith – křest desky
02:15 Orbith
04:00 Michal Poliak
 
 
Elektra ve Flédě - poslední informace
Jak jistě už víte, tak na páteční Elektře proběhne křest nové desky DJs Orbitha a Michala Poliaka – Phantom EP.
 

Aktuální novinkou je to, že ho přijede svým hlasem podpořit zpěvačka Akea. Ta svým vokálem přispěla na A stranu této desky ke stejnomennému tracku. Křest začne od 2:00 a zajímavým zpestřením bude určitě i otevření šampaňského podle tradic ruských kozáků a napoleonských vojáků: useknutím lahvových hrdel ostřím šavle, tedy způsobem zvaným sabrage!

Dalším "bonusem"pátečního večera bude barová stage pod názvem Magion Bar stage (navazujíc na úspěšnou premiéru party Magion), která po rekonstrukci Flédy a zvětšeném parketu je čím dál populárnější!

U baru budou vaše taneční kroky vést 3 DJs. Dva z nich přijedou až z dalekých severních Čech! Jde o zástupce bookingu dynamic-line.com Moorise a Milkyho.

Mooris je co se DJingu týká, jeden z hlavních propagátorů minimalu v Čechách, k čemuž jako největší důkaz může posloužit samostatná minimalová stage na festivalu Shotgun, který každoročně pořádá.

Jméno Milky Vám určitě něco říká, pokud na party chodíte už nějaký ten pátek. Byl zástupcem dnes už neexistující agentury Lighthouse (pořadatelé vynikajících akcí Open Air Field). Tenkrát mastil ještě techno a vidět jste ho mohli třeba v Roxy na sérií akcí Mega. Dnes od něj uslyšíte směs nujazz a brokenbeats.

Třetím do party bude Click Joe, který se pokusí nezkazit dobrou náladu, která u baru na Flédě vždy panuje.

To, co už bylo anoncováno, bude premiérové použití led panelové projekce v klubu v ČR, která tak slibuje tu nejlepší vizuální show!

 
Na Elektře ve Flédě se představí Len Faki

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016