PARTYINFO

 

MIXER

Datum konání:
13.10.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Jaydee (nl), Loutka & Tráva
Popis:
start 22:00, holky do 23:00 zdarma
 
 
Jaydee: "Měl jsem skvělý rok."
Na posledním Mixeru v Radosti FX vystopí Jaydee
Mixer končí ! Ano, je to tak. Říjnový Mixer v pátek 13. 10. 2006 bude symbolicky tím posledním Mixerem, který budete moci v Radosti FX navštívit.
 

Nastal čas změny, pálení mostů, nastal čas uzavřít jednu kapitolu. Symbolický bude i pro to, že se po několikaměsíčním vážném zranění postaví za gramofony tvůrce a mozek Mixeru, legenda české taneční scény, skvělý člověk a kamarád DJ Tráva!

Jeho absence Mixeru nijak neprospěla, party na nějaký čas přišla o jednoho z residentů a tak jsme dospěli ke společnému závěru ji ukončit. Do budoucna se tak můžete těšit každý 2. pátek v měsíci na novou noc pod taktovkou obou stálých residentů. Dorazí zahraniční hosté, celá noc dostane novou tvář.

Na poslední Mixer dorazí i vskutku symbolický host. Autor nesmrtelné skladby Plastic Dreams – Jaydee. Tento sympatický Holanďan v Radosti FX vystupoval několikrát, jak v době své největší slávy, tak i po ní. I pro něj to bude jeho poslední vystoupení v tomto klubu.

Jedna etapa končí, je třeba začít znovu. Pátek 13. října tak bude tečkou pro věci staré a zároveň startovní čárou pro to, co má teprve přjít.

Mixer – Game Over!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016