PARTYINFO

 

PLASTIQUE VS. FANKLUB

Datum konání:
20.10.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Pascal H. & Rentboy, Vectif feat. Ivan M, Tvyks
Popis:
start 22:00, holky do 23:00 vstup zdarma
 
 
Plastique vs. Fanclub, Čechy vs. Belgie
V pátek v Radosti FX vystoupí rezidentní DJové belgické elektroklubovky Fanklub. Hostitelskou dvojici Vectif&Tvyks tak za gramci vystřídají Pascal H a Rentboy a vedle jejich krátkého představení vám předkládáme pár zajímavých novinek z "Plastique kempu".
 

Drazí Plastique fans. Plastique s pořadovým číslem 15 je tady. V pátek 20.10.2006. Jak již bývá v říjnu zvykem, na této akci oslaví DJ Vectif svoje další narozeniny. Skoro, už se zdá, že nám neroste po letech, ale po dnech :)

Ve svém narozeninové setu se představí společně se skvělým saxofonistou Ivanem M, který tentokrát prožene svůj nástroj specielními efekty a tak se můžete těšit na strhující show. Ivan M prožil letošní léto na Ibize, kde se stal residentem party In Bed With Space, vystupoval před 15.000 návštěvníky v klubu Privilege a zazářil na spoustě dalších skvělých parties.

Je tomu 2 týdny zpět, co Plastique duo Tvyks a Vectif zavítali do sladké Paříže a vystupovali s velikým úspěchem v klubech Paris Paris a Fleche d ´Or. Tvyks ještě stihl zajet do Londýna, aby zde společně s partičkou Uber Audio Bros dokončil track Robo Dancing, který je připraven k vydání. Další novinkou je, že od tohoto týdne je Plastique dvojice zastupována agenturou Mersey a osobou Pavla Tesaře.

Na co že se můžeme těšit na říjnovém mejdanu? Minulý měsíc jsme představili reprezentanta francouzské electro undergroundové scény Vicariouse Blisse. Tentokrát uslyšíte zvuk belgického electra. Stejně jako mají Čechy svůj Plastique, Belgie má svůj Fanklub. Plastique vs. Fanklub je tedy název naší další akce. Stejně jako máme Tvykse a Vectifa, Fanklub má Pascala H a Rentboye. Na listopadovém Plastique se vám pak představí italští zástupci večera, který se koná v Římě pod názvem L´ektrica.
Teď již pár slov k našim belgickým hostům.


Fanklub
www.fanklub.be

Hlavní důvod, proč belgické DJské duo Pascal H. & Rentboy před dvěma lety začalo pořádat akce Fanklub, byl vcelku prostý. Chtěli mít svou vlastní noc, kde by mohli hrát svou oblíbenou muziku, lidem které rádi uvidí, v atmosféře jež by se dala vystihnout slovy "hlavně nenápadně". Cílem bylo vytvořit přijemné místo, kde by se setkávaly spřízněné duše, mohly v klidu tančit, veselit se, promenádovat se, či jen prostě být (při tom). Kromě nich je rezidentkou akcí i DJka Cleo, velký prostor davají vizuálům a samozřejmně nemůžou chybět ani hosté, mezi nimiž se objevila jména Adam Sky, Jo Jo De Freq, Zu Browka International, Crazy Girl či Lo-Fi-Fnk.

Oba rezidenti krom Fanklubu hrají ob-měsíc v amsterdamském Studiu 80 a věhlasném ghentském podniku Culture Club. Poslední dobou zavítali na mnohé akce v Pařízi, Londýně či Berlíně. Pascal rád pouští velmi eklektickou směs zahrnující minimal, italo disco, new wave, acid, electro, industrial, darkwave, hi-nrg, zatímco Rentboy má v oblibě převážně electro, indierock, nineties a techhouse. Letos na podzim o nich vyšel profil v předním britském časopisu i-D, který dává prostor zajímavým a kreativním lidem již přes čtvrtstoletí. A perličkou na závěr budiž právě rodící se produkce pod jménem Mikado. Rozhodně se máme nač těšit.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016