PARTYINFO

 

BLISS 004

Datum konání:
27.10.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
David Brown aka Swayzak (!k7), Braun & Moskito
Popis:
start 22:00, holky do 23:00 vstup zdarma
 
 
David Brown: rozhovor k party Bliss
Už dnes se v pražské Radosti představí polovička dua Swayzak - David Brown.
 

Je to již podruhé, co budeš vystupovat v klubu Radost FX v Praze. Vzpomínáš si na své poslední vystoupení?

Jasně, i když to je již nějaký čas zpátky. Těším se na svůj návrat.

Jak moc se od té doby změnil zvuk Swayzak?

Začali jsme myslet více individualisticky. Já a James si svoje nápady vyměňujeme přes internet a cdr. Znamená to, že vlastně nikdy nepracujeme společně. Nápady jsou tak hodně různorodé. Také jsme přestali spolupracovat s Kennym, který vystupoval naposledy v Praze. Naše nápady se neshodovaly s těmi jeho.

Vaše poslední řadové album bylo postavené na klasických analogových zvucích. Je toto cesta, kterou se chcete ubírat i do budoucna?

Myslím, že každé album by mělo být nějakým experimentem. Některé jsou dobré, některé ne. Vždycky zkoušíme nějaké nové věci. Do budoucna se chceme ubírat tou cestou, která se nám po všech zkušenostech ukáže jako ta nejlepší. Analog je vždycky něco, co dokáže muziku nakopnout, když je udělaná převážně digitálně. Někteří lidé používají pouze počítač, někteří zase jen sekvencér. My to rádi kombinujeme dohromady.

Kolik času v roce trávíte ve studiu?

Možná tak tři dny v týdnu. Někdy více, někdy méně. Není důvod na desky spěchat. Jdu do studia pouze tehdy, když cítím nějakou inspiraci.

Preferuješ živá vystoupení nebo djské sety?

Dá se říct, že mám oboje rád a stejně tak oboje nenávidím. Záleží na tom, jak dobrý je soundsystem, jaký je mixák a gramofony, také pódium a samozřejmě také na tom, jak se baví publikum. Když hraji dobře je to super, ale může to být také docela náročné, když vidím, že se lidem moje hudba nelíbí. Když hrajete live je to to samé, ale zase je to mnohem dražší.

Kdy můžeme očekávat nové albu Swayzak?

Další řadové album vyjde v květnu 2007. Pracovali jsme tentokrát na tom, aby vyznělo více dancefloorově, bude více dj friendly, než třeba naše poslední lp.

Tvoje osobní plány do budoucna?

Žít dokud nezemřu! Bavit se hudbou, dostávat nové nápady, mít se dobře, ale nezapomínat na lidi, který osud nepřál. Méně létat letadlem a jezdit více na kole :)

 
Soutěž o volné vstupenky na Bliss Bliss hostí Davida Browna ze Swayzak

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016