PARTYINFO

 

BRIAN’S ORIGINAL OLYMPIA PARTY

Datum konání:
06.10.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Chris Montana (el divino, sp), Brian (djbrian.cz), Louis de Liberte (bass)
Info:
http://www.olympiaparty.info
 
 
Chris Montana na další Olympii v Duplexu
Brianova Olympia přivítá v pátek v Duplexu rezidentního DJe klubu El Divino - Chrise Montanu. Proto dostal tento díl podtitul Ibiza Edition a kromě hlavního hosta samozřejmě nepřijdete ani o tradiční show v podání hostitelského dua Brian & Louis de Liberte.
 

DJ Brian s basákem Louis de Liberte zahrají speciální 5 hodinový set (22 – 03) a hlavním hostem večera bude mezinárodně uznávaný DJ a producent, rezident klubu El Divino na Ibize DJ Chris Montana. První zářijová Olympia v Duplexu byla naprostá bomba a my už se těšíme na tu páteční s Chrisem Montanou, který se vrací přímo z Ibizy a přiváží nejnovější horké novinky.

"Olympia, to je Brian a Louis de Liberte!"

Duplex otevírá své brány ve 22:00, veškeré informace jsou na oficiálních stránkách:
www.olympiaparty.info
www.djbrian.cz
www.duplex.cz 


Chris Montana
(El Divino – Ibiza / Brasil)

Tento mezinárodně uznávaný DJ a producent, původem z německého Stuttgartu, se pohybuje v hudebním bussinesu už více než deset let a jeho sety s prvky vocal, pumpin a electro nejsou známé jenom na Ibize, kde je od roku 2001 rezidentem překrásného klubu El Divino, ale také po celé Evropě, Brazílii, Dubai a Austrálii.

Kromě cestování po světě je Chris i výborný producent. Jeho poslední singl Sex Girl je v TOP 10 nejhranějších tracků rezidentních DJs na Ibize. Den oficiálního vydání v Evropě je v příštím měsíci a se speciálními remixy od George Morela brzy vyjde i pro americký trh.

Chris je rezidentem několika klubů v různých městech po celém německu a s projektem Perfect Lovers sklízí velký úspěch po celé evropě.

Chris Montana v pátek 6.10. přiletí přímo ze slunné Ibizy do Duplexu na speciální Olympia – Ibiza edition.

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016