PARTYINFO

 

PENETRA GLOBAL TOUR

Datum konání:
12.10.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Sergio Serrano & Marc Gimeno (penetra, ibiza), The Kaos Boys (lucaso-uwa.dj), Skala
Popis:
start 20:00
 
 
Penetra Ibiza World Tour ve čtvrtek v Duplexu
Na čtvrtek 12. 10. pro vás klub Duplex připravuje společně se španělskou agenturou 180managment a klubem El Divino ojedinělou akci – Penetra Ibiza World Tour.
 

Projekt Penetra pořádaný stejnojmenou agenturou hostil tento rok každé úterý v jednom z nejznámějších klubů – El Divino na Ibize. Do tohoto projektu se zapojilo více než patnáct nejlepších světových klubů a agentur. Mezi nimi jsou kluby jako SeeOne z Londýna, D!Club z Lausanne nebo Crystal z Istambulu. Jedním z klubů, který dostal čest se na noci Penetra podílet, je právě klub Duplex.

Těšit se můžete na opravdu ojedinělý hudební zážitek v podání těch nejlepších djs. Za českou republiku uslyšíte známou dvojci Luckyho Lucase a Uwu. Ze španělska přijede vinikající dj Sergio Serrano a Marc Gimeno.

Tento večer je zároveň i oficiální afterparty po velkolepé módní show světoznámého návrháře Osmany Laffita, ktérá se v tento den konná na pražském Hlavním Nádraží a na kterou přislíbila účast i hollywoodská hvězda Cameron Diaz. Takže můžete očekávat velkou koncentraci významných osobností.

Originální dekorace, skvělá videoprojekce, 20 překrásných tanečnic, unikátní performace a nejen to uvidíte na Penetra Ibiza World Tour 12. 10. v klubu Duplex.

A kdyby vás ani toto nenalákalo, tak můžete přijít a oslavit se mnou mé narozeniny ;) Jája B-Day!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016