PARTYINFO

 

FREE MONDAYS IN QUAZI DELICT RECORDS

Datum konání:
09.10.2006 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Brooklyn aka Juanita Juarez, Alfonso, John Neibr Q
chillout - Floex, Blue
Live:
Soil
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Quazi Delict Records oslaví narozeniny v Roxy
Pražský label Quazi Delict Records slaví letos již 8 let svého trvání.
 

Za tu dobu stihnul vydat 5 autorských alb, 4 kompilace, 5 vinylových singlů a jednu počítačovou hru s originálním soundtrackem.  Jejich historie se započala v únoru roku 1999 s kompilací Inform, která jako jedna z prvních mapovala tehdejší dění na domácí elektronické scéně. Mezi vybranými interprety se tehdy blýskl mladý talent Tomáš Dvořák aka Floex, jehož kritikou i cenami ověnčený debut Pocustone vyšel u QDR o dva roky později a za který získal sošku Anděla, cenu Dance Awards za album roku a deska se dokonce licencovala až do Japonska, kde se prodalo 1000ks.

Následoval drumnbassový debut Juanity Juareze s názvem Spa Boy, dále první čistě "nestudiový" projekt Alvik a jejich Breathing Geometry. Tato skupina si dokonce střihla úspěšné turné po USA.

QDR se při výběru interpretů nikdy neorientovali na "provařená" jména, která zaručí slušný prodej, ale vždy hledali tam kde to zavánělo čerstvým a neotřelým zvukem.

V loňském roce vyšel elektro-folkový debut Bratří Orffů – Bingriwingri, následován pražskou partou  Soil, jejichž debut In Fields můžete naživo  ochutnat v pondělí 9. října v klubu Roxy v rámci Free Mondays in Jim Beam Music. Kromě koncertu Soil se můžete těšit na Juanitu  Juareze a Floexe v DJském setu. V chilloutu pak vystoupí DJ Blue a na hlavním podiu praotci QDR - John Neibr Q, Alfonso a později jako překvapení dorazí doufejme i Stanzim.

Více na www.quazidelict.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016