PARTYINFO

 

DILATED PEOPLES

Datum konání:
23.10.2006 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kut Effekt
Live:
Dilated Peoples (us), Audiofest
Popis:
start 19:00, předprodej do 30.09. 290 czk, do 22.10. 350 czk, na místě 450 czk
 
 
Dilated Peoples dnes v Roxy!
Je to tak. Dnes je pondělí 23.10. a v pražském klubu Roxy večer začíná jedna ze zásadních událostí letošního podzimu. Dilated peoples on tour!!! Vídenští Audiofest, franouzský DMC champion DJ Kuteffect a brat DJ Jazzy. O další překvapení se postará tatranský kamzík Zverina!! Party začíná už v 19:00.
 
Jedno z největších hip hopových překvapení přelomu milénia konečně zavítá v říjnu i k nám do Prahy! Toto věhlasné kalifornské trio operující již od první poloviny devadesátých let ve složení: Dj Babu (legendární DJ/producent, člen proslulých Beat Junkies), Evidence (MC/producent) a Rakaa Iriscience (MC), zasadilo svůj první přelomový úder roku 2000 debutovým dlouhohrajícím počinem „Platform“, z nějž se přes noc rázem stala vyhledávaná senzace a postupem let pak i jeden ze zásadních pojmů světa beatů a rýmů. Dilated Peoples byl okamžitě vtisknut statut hip hopových spasitelů, jimž se podařilo vrátit úderný, zemitý sound a inteligentní rap zpátky do popředí zájmu širšího spektra posluchačů.

O rok později následovalo velmi očekávané druhé album „Expansion Team“, které již sice nezaznamenalo takový průlom jako „Platform“, přesto fanouškům nabídlo kvalitu a dostálo tak jejich zbožným přáním. Dilated pak v roce 2004 navázali deskou „Neighborhood Watch“, jež sice ve víru doby nevynikla tolik jako jejich předchozí počiny, přesto úspěšně zabodovala několika singly, mezi jinými i Kanye Westem produkovanou „This Way“. Letos nám kalifornský trojlístek naservíroval velmi zdařilý comeback „20/20“, jenž je mnohými považován za návrat k esenci Dilated soundu, a za důkaz toho, že Babu, Evidence a Rakaa mají na výsluní urban music stále své nezpochybnitelné místo.

Jedno se jim rozhodně nedá upřít, Dilated Peoples se kdysi podařilo vnést do sféry hip hopu závan čerstvé, ryzí originality, a dát tak vzniknout početné posluchačské obci svých obdivovatelů. Pro mnoho fans tato kapela stále představuje jistou známku kvality a symbol osvědčeného underground soundu ve své vrcholné formě, jež dokáže i po letech updateovat svou formuli a přijít se zásadním albem. Pokud tedy toužíte spatřit energickou live show prodchnutou údernými beaty a sebejistým slovním projevem, a dát si spolu s DP průřez jejich bohatou hudební kariérou, není nic jednoduššího než zvednout prdel a navštívit 23.10.2006 pražskou Roxy. Enjoy!

19:00 start
19:30 - 20:00 DJ Jazzy + Zverina/SK
20:00 - 20:30 Audiofest - Mr Clumz/Aphrodelics & DJ Paul Synapzz/AU
20:30 - 22:00 DILATED PEOPLES + very special quest/USA
22:00 - DJ Kuteffect/FRA + DJ Jazzy/SK
Předprodej vstupenek v síti Ticketpro a Boombap shop:
Cena předprodeje do 22.10.2006: 350,- plus poplatek
Cena na místě 490,-Kč plus poplatek
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016