PARTYINFO

 

TUNE DA BASS

Datum konání:
14.10.2006 - sobota
Místo konání:
Vyškov - Město - Alcatraz
DJs:
Soldik (fosny.cz/dnbtekk.net), Mercur (bassinfection.com/dnbtekk.net), Marcco (dnbtekk.net), Pawouk (dnbtekk.net)
Live:
Razorpoint (pl)
Info:
http://tunedabass.dnbtekk.net
matcheck@dnbtekk.net
Popis:
start 21:00, vstup do 22:00 60 czk, poté 80 czk
 
 
Na Tune da Bass ve Vyškově vystoupí Razorpoint
Ve vyškovském klubu Alcatraz vystoupí 14. října polské dnb duo Razorpoint.
 

Pro všechny milovníky live act drum'n'bassu, kteří jsou již znuděni neustále se opakující strnulou UK-scénou a prahnou po něčem novém a živém, je nachystáno v pořadí již třetí pokračování akce Tune Da Bass, na které jako headlineři vystoupí polské duo Razorpoint. Po dubnové návštěvě v bratislavkém Subclubu zahrají 14. října poprvé i u nás. Podpořit je přijedou i dobře známí moravští djs Soldik, Mercur, Marcco a rezident Pawouk.

Razorpoint je polské drum’n’bassové producentské duo, které tvoří Ender & Jobe. Při jejich živém vystoupení použivají především vlastní materiál a neustále experimentují s mícháním stylů a zkoumáním různých podstylů drum’n’bassu. To znamená od techstepu, neurofunku, darkside, nu electro až po odlehčené, funkovější věci. RazorPoint měli možnost hrát po boku hvězd jako Pendulum (AU), Andy C (UK), nebo John B (UK) a samozřejmě nejlepších polských djů jako Sonic Trip, Weekenders a dalších. Jejich materiál se dostal ven díky pomoci polských rádií jako  Radio Bis, Radio Łódź a Radio Żak. Během 4 roků pracovali spolu s polskými producenty jako Simba (Uprising Rec.), CLS z CLS&Wax, Symptom etc. Výsledkem tohoto bylo množství tracků a remixů. Běhěm posledních měsíců jim vyšli tracky i na různých CD kompilacích.

Prostory pro tuto akci již tradičně poskytuje vyškovský club Alcatraz. Díky snaze organizátorů se vám nedostane jen hudebního zážitku ale i vizuálního, kvalitní vj preformance je samozřejmostí.

Soutěž o lístky, profily umělců a další informace najdete brzy na webové adrese tunedabass.dnbtekk.net.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016