PARTYINFO

 

SOURMIX

Datum konání:
07.10.2006 - sobota
Místo konání:
Michalovce - Endorphin
DJs:
Pete Walk (studio54, petewalk.com), Adam Cloud (adamcloud.wz.cz)
Popis:
vstup do 23:00 zdarma, poté 50 skk
 
 
Sourmix v novém klubu ve slovenských Michalovcích
Music klub Endophin je nově otevřený klub na východním Slovensku v Michalovcích a určitě má velké předpoklady k tomu, stát se zajímavým místem setkání lidí, kteří se rádi baví na elektronickou a taneční muziku prezentovanou pestrou škálou DJs.
 

V klubu je v současné chvílí nainstalován HIFI music sound, zajímavý světelný park, laser a videoprojekce. Interiér klubu je členitý a můžete se vydat třeba i na balkon nebo se usadit v salonku. Na baru naleznete široký výběr nápojů za rozumné ceny.

A právě zde se odehraje jedna z prvních výrazných akcí letošní podzimní sezóny. Party s názvem Sourmix se bude v tomto klubu objevovat pravidelně každý měsíc. Rezidentní djs této party jsou djs, kteří se pravidelně objevují na pražské taneční scéně spolu s celou djskou TOP elitou a pravidelně vystupují na významných parties. Jsou jimi Pete Walk a Adam Cloud. Pete Walk je stálým rezidentem party Steam, která se pravidelně objevuje v klubu Duplex, který patří mezi ty vůbec nejvýznamnější a nejnavštěvovanější v Čechách. Dále je pak pravidelným hostem na party v klubech jako je Roxy, Mecca, Vertigo, liberecký Liquid a dalších. Pete Walk je také stálým rezidentem klubu Studio 54, do kterého se sjíždějí clubbeři z celé republiky. Adam Cloud patří taktéž k rezidentům klubu Studia 54 a můžeme ho vídat například v klubu Roxy, Mecca, Nebe, Lighthouse Café a v minulosti byl pravidelným hostem na party Ibiza Night, kde se vystřídalo početné zastoupení djs z ciziny. Oba DJs zde převedou speciální show v podobě netradičních mixů a společného vystoupení. Tak se těšte!

A co ještě na této party uvidíte? Pozvání přijal mistr svého oboru a několikrát oceňovaný TOP czech barman Jaroslav Janoušek, který zde ukáže svou prvotřídní barmanskou show a pak Vám všem namíchá za barem drinky a koktejly, které jste ještě třeba neměli možnost nikdy ochutnat. Pro prvních 50 návštěvníků bude připraveno zdarma namíchané CD od Pete Walka a Adama Clouda. Přijděte včas a přijdete zadarmo! Ano, do 23.00 je totiž pro všechny z vás vstup zdarma a dále pak za pouhých 50 sk. Těšíme se na Vás v pátek a v sobotu 5. a 6.10 v klubu Endorphin a věříme, že se budete s námi dobře bavit po obě noci až do rána a příště se sem budete rádi vracet:)

www.endorphin.sk

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016