PARTYINFO

 

FINAL DRIVE

Datum konání:
01.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - TWM komplex
DJs:
Brady, Bobby Peru
Info:
info@easycatering.cz
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Final Drive dnes v TWM
TWM komplex po pěti letech končí
Multifunkční prostor TWM komplex na pražském Smíchově funguje od roku 2001. Původním poselstvím celého projektu bylo vytvoření moderního prostředí pro DJskou školu LIVC ve spojení s Cocktail barem a prostory pro přednášky, prezentace a malé výstavy. Po pěti letech provozu přišla od provozovatelů smutná zpráva - TWM komplex koncem listopadu své brány definitivně uzavírá. Pro příznivce, bývalé studenty a přátele jsou připraveny poslední tři večírky, které odstartují již zítra. Jste zváni!
 

Multifunkční prostor TWM komplex na pražském Smíchově funguje od roku 2001. Původním poselstvím celého projektu bylo vytvoření moderního prostředí pro DJskou školu LIVC ve spojení s Cocktail barem a prostory pro přednášky, prezentace a malé výstavy.. Po delší rekonstrukci bývalé knihtiskárny tedy vznikl prostor, jež nám po léta poskytoval širokou selekci v oblasti kulturní, vzdělávací a později i konferenční.

Od roku 2002 byl denně otevřen pro veřejnost s řadou nabídek: internetová kavárna, hudební obchod, učebny hudební DJské školy, nahrávacího a grafického studia a v neposlední řadě i velmi freestylového cocktail baru!

Díky tomu, že život je změna a koncepce zakladatelů se již přesunuly o krok dál přichází čas se s tímto prostorem důstojně a řádně rozloučit.

Pro ty, kteří tu byli s námi i pro ty kteří by nechtěli přijít o šanci do tohoto prostoru naposledy zavítat jsme připravili poslední sérii večírků….

KONEČNÁ - NASTUPTE SI!

V Private clubu TWM.komplex - Lesnická 4, Praha 5 odstartujeme poslední sérii večírků last3sessions ve dnech 27. 9. - 19. 10. - 30. 11.

Program jednotlivých akcí je následující:

27. 9.  Zažijete REVOLUCI v míchání drinků, ochutnáte Londýnské „trendy“ cocktaily v doprovodu eclectické music DJ Blue za doprovodu multiinstrumentalisty. 
 
19. 10.  Vás FLASHBACK vrátí do doby 60-80 let s jedinečnými VIDEO-DISCO šlágry budoucnosti! Nekonečný mejdan provázený video-diskotékou a vstup zdarma  v kostýmu jsou zárukou řádné jízdy a určitě si každý song rádi zazpíváte a každý druhý zapijete.
   
30. 11. Finální JÍZDA aneb přehlídka klenotů TWM, RnB, disco a house music,  ALL Stars bartender team, fashion show a v neposlední řadě samoobslužný cocktail bar v druhé místnosti vás nenechají odejít dříve jak pozdě dopoledne .)

Start vždy ve 20:00
All sessions FREE ENTRANCE and WELCOME DRINK!
Doporučujeme rezervovat si stůl a rovnou si na něj objednat láhve svého  oblíbeného pití na správné zahřátí.

více na www.easycatering.cz

Nepropásněte tuto poslední šanci být tu s námi....

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016