PARTYINFO

 

ADAM FREELAND – HEAVY METAL EDITION

Datum konání:
27.10.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Adam Freeland (marine parade, uk), Kapsak, Machine Funck
Live:
Törr
Popis:
start 22:00, vstup 199/300 czk
 
 
Freeland, satan, heavy metal a vodka Vlasta Henych z Törr: "Chceme zkusit všechno."
Adam Freeland & Törr v říjnu v Abatonu
Adam Freeland míří opět do Prahy a to si pište, že ani tentokrát to nebude nuda. Kromě jeho setu a stylově spřízněných Machine Funck a Kapsak, budete svědky možná trochu méně, ale i tak stylově spřízněné live show české heavymetalové legendy Törr. Zdá se vám to jako úlet? Nám se to líbí!
 

Natáhněte džísky se cvokama a nášivkama heavy metalových ikon z osmdesátých let, přiléhavé leginy nebo džíny a tenisky a pojďte zapařit na již tradiční podzimní mejdan s Adamem Freelandem, tentokrát v heavy metalovém hávu.

Loni na Love Planet to Freeland trochu přehnal s vodkou a tequilou, reputaci si však napravil na podzimní pražské zastávce s britským kolegou Hyperem a na letošním Summer of Love, kde rozjetý přeplněný stan s kapacitou 800 lidí nezvládl pojmout všechny fanoušky a v letadle ztracené desky zachraňovaly cédéčka s tracky postahovanými a vypálenými několik hodin před vystoupením a Djský kufr Kaplicka.

Freeland si pořád drží tempo se svým labelem Marine Parade a určuje trendy v mixu elektroniky a živé rockové muziky, připravuje nové album a jeho styl už není dávno jenom breakbeat, vzpomeňme třeba na poslední album We Want Your Soul nebo všemi rádii ohraný remix Doors.

Show nastartuje dvojice zkušených breakbeaťáků Kapsak (Kaplick + Saku) a ranní alkoholový opar rozvíří electropunkové duo Machine Funck.


Törr info:

Jako speciální host Heavy Metal edition vystoupí domácí metalová legenda Törr. Törr, pojmenovaný podle zrušené jednotky atmosférického tlaku, vznikl už v roce 1977. Pamětníci osmedesátých let si jistě vzpomenou na legendární demo Witchhammer, které kromě titulního megahitu Kladivo na čarodějnice obsahuje i další neméně proslavené kousky jako Exorcist, Ďáblův dech, Život nebo smrt, Zlej sen či Armageddon. Rok před revolucí komunistický režim kapelu nesmyslně obviňuje z fašismu a následky jsou kruté – zákaz koncertní činnosti a metalových koncertů vůbec. Po revoluci čekal rockovou a metalovou scénu velký boom a tak v té době měl soubor i menší konflikt se zákonem -jako správná showbiz star, když po jednom vystoupení v nočních hodinách a pod vlivem alkoholu částečně zdemolovala pokoj č. 208 v hotelu Praha v Novém Jičíně a způsobila tím škodu ve výši 1403,- Kčs.

V devadesátých letech Törr vydal mnoho dalších alb, odjel mnoho velkých tour a předskakoval například další legendě, teplickému Kabátu. Pozor, na přelomu tisíciletí Törr  dokonce experimentoval s elektronikou á la Ministry nebo Rammstein! V posledních dvou letech je Törr opět velice aktivní, vydal CD  Made In Hell, Törritorium a aktuální 3 CD Inkubatörr, s nimiž se opět vrátil ke svým kořenům, hodil za hlavu minulé experimenty s elektronikou a exhumoval zakalený zčernalý rokenrol.

www.torr.cz
www.marineparade.co.uk
www.breakbeat.cz
www.summeroflove.cz


Datum: 27.10.2006 od 22:00 hodin
Místo konání: Abaton, Na Košince 8, Praha 8
Předprodej vstupenek v síti Ticketpro za 199 Kč plus poplatek, na místě za 300 Kč
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Freelanda od Romana
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016