PARTYINFO

 

SEXAPPEAL

Datum konání:
03.11.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
Privilege DJs (ibiza), John Culter, The Kaos Boys, Eagle
Info:
http://www.sexappeal.cz
info@sexappeal.cz
 
 
Souhrn informací k party SexAppeal na pražském Výstavišti
SexAppeal & Privilege Ibiza
Přinášíme vám první informace o chystané velké akci v Průmyslovém paláci plus možnost vyhrát 10 volných vstupenek.
 

SexAppeal, největší pravidelná klubová noc v ČR, která již probíhá několik let v českých klubech, se nyní přemění do gigantických rozměrů. Do Prahy totiž přijíždí se SexAppealem na svojí prezentaci největší klub světa - Privilege Ibiza!!!

3.11.2006, ve večerních hodinách, rozezní celý Průmyslový Palác na pražském Výstavišti, SexAppeal párty. Celá hala se přemění v obří klub inspirovaný ostrovem zábavy Ibiza. Mohutný soundsystém a velmi rozsáhlý světelný park je samozřejmostí, přibydou kilometry látek, rozměrných dekorací, vyvýšených plošin.. Zcela nově bude dimenzovaný hlavní taneční parket, vystavěný jako dominanta haly. Skrze celý prostor povedou velmi dlouhá mola.. Vše brzy uvidíte v 3D modelech, které Vám alespon nastíní celou atmosféru... Mnoho neuvěřitelných nápadů a efektů jsme pro Vás připravili ve spolupráci s největším klubem na světě - Privilege Ibiza, který se zde bude prezentovat!

Hudební produkce je pro takto velký koncept zaměřena na energickou taneční hudbu, ve stylech house a progressive. SexAppeal párty, je obsazena headlinerem - dj Paul Lomax. Hlavní nosná show je pojata jako dj set - John Culter spojený s video kamerami pohybujícími se v davu, živě přenášenými na stovku plazmových obrazovek a velký počet projekčních pláten. Celý sál bude pro všechny návštěvníky veliký šok. Po celé hale se bude totiž pohybovat na 150 performerů a artistů, bavích tančící dav. Jako premiéra na české scéně bude nosný hlas provádějící celou show. Je to profesionální speaker, Luděk Hrzal. SexAppeal v Průmyslovém Paláci bude první párty v ČR, kde po vzoru zahraničních festivalů a halových akcí, bude návštěvníky oslovovat speaker... Jako doprovodný hudební program pro celý večer bude elita českých DJs. The Kaos Boys z pražského klubu Duplex, dj Eagle resident klubů MischMasch a Studio 54. Následovat bude několik překvapení, které odhalíme v průběhu dalších dní.

Privilege Ibiza & SexAppeal na Výstavišti v Praze .... Více informací již brzy. Na tento večer Vás zve LIVE61!

www.sexappeal.cz
info@sexappeal.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016