PARTYINFO

 

SEXAPPEAL

Datum konání:
03.11.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
Privilege DJs (ibiza), John Culter, The Kaos Boys, Eagle
Info:
http://www.sexappeal.cz
info@sexappeal.cz
 
 
Souhrn informací k party SexAppeal na pražském Výstavišti
Již za dva dny vypukne na pražském Výstavišti dlouho očekávaná párty letošního podzimu a pořadatelé si pro vás přichystali finální info + možnost poslechnout si dema vystupujících DJs.
 
SexAppeal, největší pravidelná klubová noc v ČR, která již probíhá několik let v českých klubech, se nyní přemění do gigantických rozměrů. Do Prahy totiž přijíždí se SexAppealem na svojí prezentaci největší klub světa - Privilege Ibiza!!!

Dva dny zbývají do odstartování tohoto večera. Mnozí z Vás již vědí téměř všechny potřebné informace, ale i přesto přinášíme jejich souhrn.

Všechny demo nahrávky vystupujících DJů jsou připraveny k poslechu na našich www stránkách v sekci umělci, včetně aktuálního radio spotu, který je k poslechu zde. Celá show, je perfektně připravena do posledních detailů a alespoň nádech atmosféry si můžete prohlédnout na zhotoveném 3D modelu. Na něm je možné z části vidět, že hala bude prakticky celá zastavěna a co nejvíce přeměněna do klubového prostředí. Jako třešničku na dortu jsme připravili nejsilnější dostupnou projekci v ČR, která bude dominantou celé haly. Všech 150 artistů a umělců v připravených kostýmech bude přímo mezi vámi v davu! Přesně ve stylu performerů z ostrovu Ibiza.

Na místě je připraveno několik dalších překvapení. Ty, které můžeme prozradit – Ferrari klub v České Republice, se rozhodl navštívit tuto halovou akci a zároveň poskytl svá luxusní vozidla, na kterých se budete moci kochat přímo na Výstavišti. Klub Privilege Ibiza poskytl pro 500 (!) z vás jako dárek, volné vstupenky na příští sezónu do tohoto největšího klubu světa.

Důležitá informace pro náročné klubery. Sexappeal bude končit úderem 6té hodiny ranní a celá párty má jako oficiální pokračování, afterpárty v klubu Studio54 kde přímo vystoupí headlineři z večerní show.

Dovolujeme si upozornit, že veškeré akreditace jsou již uzavřené a VIP zóna prakticky vyprodána.
Dokumentaci z posledního dne příprav v hale, Vám přineseme v ilustračních fotografiích.

Děkujeme za Vaši přízeň a přejeme příjemnou zábavu!
Sexappeal team & LIVE61 (http://www.sexappeal.cz)

 
SexAppeal & Privilege Ibiza

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016