PARTYINFO

 

CLICKINQ

Datum konání:
03.11.2006 - pátek
Místo konání:
Prostějov - Apollo 13
DJs:
Subsist (leporelo.sk/nfomag.cz), Ala (klika), Carl King (phonoline.cz), Exler (phonoline.cz), Sven Lucius (freefall)
 
 
Rozhovor s Subsistem k party Clickinq
Jedním z headlinerů party Clickinq v prostějovském Apollu bude Subsist, se kterým vám přinášíme následující rozhovor.
 

Nazdar Petře, jak se máš a co právě teď děláš?

Čau Kájo, mám se celkem fajn, aktivit mnoho, času málo. Právě jsem v práci, mám půl hoďky do konce pracovní doby, tak jsem se rozhodl ji věnovat tvým otázkám:-)

Léto už je nenávratně pryč, proto nám pověz jak jsi ho prožil a jaké bylo tvé nejlepší letní hraní či kterou akci by jsi nám doporučil a proč?      

Léto bylo fajn, horký červenec jsem si celkem užíval, když jsem nebyl v práci:-) Srpen byl dovolenkový, takže pohoda, bezva výlety, prima hraní na festiválku Lokal Life pod Tatrami… dobře bylo. Trochu mě akorát mrzí, že mi opět, už 3 roky po sobě, nedopadlo hraní na SOL, ale už se s tímto stavem tak nějak smiřuji.
Nejlepším hraním (hehe:-) bylo jednoznačně Open Air Valley:-) Jedinečné místo, skvělé technické zázemí a velmi vstřícní lidé:-) Užil jsem si to nadmíru parádně!  

Co je u tebe teď nového a čím se v poslední době zabýváš – bude snad i nějaká ta deska z tvé produkce?

Tý jo, nových novinek je spousta. Těžko vybírat, která je zajímavější. Ty nejzásadnější jsou asi stavba domku, dokončená škola, započatá nová a od nového roku nové zaměstnání:-))   
Produkce bohužel není ani v plenkách, tudíž s tímto tě asi nepotěším. Jak jsem psal v úvodu, aktivit mnoho a času mizerně málo. A na produkci je potřeba času hodně. Toť prostý důvod, proč jsem se v tomto ohledu nikam zatím neposunul. Píšu zatím, protože si říkám, že, i když to bude možná znít alibisticky, na hudební produkci člověk není nikdy starý:-)

Zaujalo tě na české scéně v poslední době něco zajímavého (projekt, producent, party, dj…:)

Mým objevem jsou jednoznačně pražští Insect Elektrika, které jsme měli v jejich zcela premiérovém vystoupení na osmém dílu večírku Klika. Jsou to dva mladí pacholci, kteří produkují fantastické skladby cca 5 let, aniž by o tom komukoli dali vědět. Když jsem z nich vymámil CD, byl jsem víc než mile překvapen a s radostí jim nabídl hraní. Velká spokojenost byla na obou stranách:-) To můžete pozorovat i na fotkách zde. :-)
Druhým milým překvapením pro mě byl premiérový track Dreaming od začínajícího producenta Dekades z uskupení www.jihlava-underground.com. Myslím, že se od něj máme na co těšit.
A třetím milým překvapením je pro mě všeobecně stoupající zájem o minimal v ČR, z čehož vyplývá stoupající počet djs, producentů a akcí. Takže paráda, co víc si přát?!:-)

Těm co tě neznají by jsi mohl povědět jakou muziku hraješ a proč jsi právě jí nakloněn nejvíc.

Hraji vše co souvisí s hudební škatulkou minimal music a často rád zabrousím i do jiných stylů, což dělá set eklektičtějším. Minimal hraji pro jeho nenapodobitelnou důmyslnost. V muzice mám rád organičnost a vokál v jakékoli podobě. Prostě musí se tam stále něco dít a bystré ucho posluchače nenudit:-)

Na závěr nám prozraď na co se návštěvníci Clickinqu můžou od tebe těšit a čím by měli příjít vyzbrojeni:)!

Tak těšit se můžou na organickou smršť a vyzbrojeni by měli být především dobrou náladou a duchapřítomností:-)

 
Další Clickinq proběhne v prostějovském Apollu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016