PARTYINFO

 

SCHRANZLANDIA

Datum konání:
20.10.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
Felix Kröcher (compressed, de), Plüschen, Aton vs Herak aka Overdosed Pussies
Popis:
vstup do 22:00 - 50 czk, po 22:00 - 120 czk
 
 
Felix Kröcher otevře novou schranzovou noc v Praze
Klub Paradogs v Karlových lázních rozjíždí klubovku nazvanou Schranzlandia, jejíž premiéru si můžete vychutnat už tento pátek. Hlavním hostem večera bude Felix Kröcher, kterého doplní domácí duo Overdosed Pussies a Pluschen. Přidáváme soutěž o volné vstupenky.
 

Felix Kröcher se narodil 1. prosince 1983 ve Frankfurtu nad Mohanem. Už jako malý měl zájem o elektronickou hudbu. Přenesla to na něj jeho sestra a její kamarádi, když poslouchali legendární rádio CLUBNIGHT. V deseti letech si koupil dva gramofony, aby skoro každý den mohl procvičovat a zdokonalovat svou mixážní techniku.

Když mu bylo 14, začal chodit na první akce jako Mayday, Nature One a Loveparade, chodil do klubů jako Stemmheim v Kasselu nebo Palazzo v Bingenu. Po ukončení školy začal pracovat v kanceláři rádia SUNSHINE-LIVE. V dubnu roku 2001 odstartoval svou kariéru na celostátní stanici Dance Radiostation Sunshine – live ve Schwetzingenu, kde se 21. dubna 2001 poprvé představil živě a hrál 2 hodiny v pořadu Global Trax.

Ve spolupráci s jeho kolegou Borisem Schylkem vydal na přelomu roku 2002/2003 svou první desku Decksharks, která vyšla u Skull tunes a dosáhla velkého úspěchu.

V roce 2004 následovalo jedno vystoupení za druhým, a to hlavně proto, aby získal pozornost publika a hrál po celé Evropě. V srpnu na sunshine – live rozjel svou první show v rádiu, HARDLINER. Následovaly další nahrávky jako Frontline Ep nebo Réka Ep, které na mladé Hardtechno scéně dosáhly velkého úspěchu.

V roce 2005 hrál na Nature One. Je rezidentem v legendárním klubu U60311 ve Frankfurtu nad Mohanem a jeho rádiová show Harliner je týden co týden úspěšnější. Dává naději nové generaci Techno DJs. Produkoval tracky pro Knee Deep, Skull Tunes, Killaz, Proud, Abract a mnoho dalších.

Počet jeho fanoušků neustále narůstá. V roce 2005 se jeho pozice zlepšila i v mezinárodním měřítku. V říjnu byl na velmi úspěšném turné po Jižní Americe, v rámci kterého vystupoval v Caracasu ve Venezuele a v Bogotě v Kolumbii. Dále vystupoval ve Španělsku, Itálii, Belgii, Holandsku, Slovinsku, Chorvatsku, Maďarsku, Rakousku, Polsku, Izraeli, USA atd.

Felix rozšířil své rezidentní večery v U60311 o vystoupení dalších místních i mezinárodních kolegů. V lednu letošního roku taky vyšlo jeho album Forward Movements.

Na základě hlasování čtenářů časopisu Raveline získal tato umístění:

7. místo v kategorii nejlepší domácí Dj, 4. místo v kategorii nových objevů, 2. místo v kategorii nejlepší show v rádiu.

Ve svých 22 letech se umístil ve všech kategoriích v nejlepší desítce.

V tomto roce ho můžete vidět na těchto festivalech:

Winter – World (Koblenz, Německo)
Soundtropolis (Niedergörsdorf, Německo)
Nature One (Kastellaun, Německo)
Airbeat – One (Nuestadt – Glewe, Německo)
Loveparade (Berlín, Německo)
Mixery Dancefield (Kolín/Duisburg, Německo)
Q-Base (Holandsko)
WIRE2006 (Japonsko)
Montagood (Španělsko)
Mayday (Polsko)
Pioneer Sloha Festival (Schwerin)

... a taky ho můžete vidět a slyšet v mnoha klubech po celém světě!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016