PARTYINFO

 

DRUM UP 3.

Datum konání:
13.10.2006 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
Philip T.B.C. (shadowbox.cz), Beast67, Shede, Paolo Mercy, Crackenn, Gotia, MC Trchi, MC Raven
Info:
http://www.ytp.cz
tomas.vlcek@ytp.cz
 
 
Drum Up 3 s Philipem TBC v olomoucké Envelopě
Páteční večer 13.10., se v Olomouci odehraje další díl drum & bassové party Drum Up. Skákat se bude v rytmu zlámaných beatů na olomoucké Envelopě od 21:00. Jako hlavní host tentokrát přijal pozvání pražský DJ a producent Philip TBC.
 

Philip TBC se k djingu dostal o prázdninách v roce 1998, kdy začínal převážně s breakbeatem. Postupně se ale propracovává od jungle a breakbeatu i k technu a dnes od něj můžeme slyšet kombinace těchto stylů: jungle, drum & bass, techno, freetekkno, techbreak, breakbeat, elektrobreakz a používá také prvky downtempa a hiphopu. V současné době hraje všechny zmíněné styly ze tří gramofonů. Těšte se tedy na pořádnou drum & bassovou nálož okořeněnou i špetkou stylů z jiného soudku.
 
Vedle Philipa TBC se poprvé v Olomouci objeví další pražský DJ a zároveň hlavní postava jednoho z nejzásadnějších, drum & bassu se věnujících serverů drumandbass.cz, Beast 67.

Za YTP.cz se Vám představí hned tři DJové Shede, Paolo Mercy a Crackenn a jako poslední host vám svůj um předvede DJ Gotia ze Stoned Raiderz crew. Celou party pak svými speaky obohatí MCs Trchi a Raven.

Kromě kvalitní muziky je pro vás přichystána i speciální UV juggling lightshow provedená skupinou Narvah, což jakožto obdoba fireshow přináší žonglérům ještě více volnosti a pro diváky fantastickou podívanou. 

Navíc pro prvních 100 návštěvníků bude připraven další bonus a to CD zdarma v podobě exkluzivního setu pro tuhle párty - Drums up mixed by dj Shede.

Vstup na tuto nadupanou party je šest pětek a jak bylo napsáno v úvodu, odlítáme v devět hodin večer.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016