PARTYINFO

 

I LOVE TECHNO 3

Datum konání:
10.11.2006 - pátek
Místo konání:
Domažlice (Město) - Fontána
DJs:
Irlbec, Lucky Luke, Muerte, Mind, Drex, Patex, Allan De Mall, Waxx, Pavel Tulačka, Talent, Flip
Info:
dj.mind@centrum.cz
Popis:
vstup 30 czk, holky zdarma
 
 
I Love Techno 3 proběhne v domažlické Fontáně
Další díl oblíbené chodské párty I Love Techno se opět uskuteční v domažlickém klubu Fontána.
 

V pátek 10. listopadu se v domažlickém klubu Fontána uskuteční již třetí pokračování úspěšné párty I Love Techno. Kdo se nyní představí na hlavním techno molu? Z Plzně přijedou zástupci agentury Killproduction. Jmenovitě tribal, groove techno dj Irlbec, který si to rozdá ve společném setu s nastupujícím domažlickým technokoumesem Lucky Lukem.

Druhý ze stáje Killproduction je dj Muerte, který vás rozseká se svým veselkovým, happy schranzem. Domácí barvy pak bude hájit techno-borec Dj Mind, který vás roztančí svým melodickým pojetím techna. Na seznamu dalších účinkujících je dj Drex, který vám s chirurgickou přesností namíchá něco ze své Birminghamské, oldchool techno škatule.

Společný set si pro vás nachystala domažlická techno dvojka Patex a Allan De Mall. Veselé techno plné bubínků, melodických a euforických ploch to je to, co je přesně vystihuje a jistě vás nenechá dlouho jen tak sedět. Další ostřílený borec dj Waxx zahraje líbivé techno všech možných odnoží groove, electra a funky soundu a to za pomocí digitální techniky Final Scratch 2. Ze zástupců cd players djs vystoupí bývalý to legendární fontánecký dj Pavel Tulačka. Dále si to mezi sebou rozdají dj Talent a Flip.

Určitě je z čeho vybírat a line-up je tentokrát opravdu zajímavý. Bude o zábavu postaráno od začátku až do samého konce!

První tóny se rozezní již v 20:00 hod, tak určitě přijďte včas, bude to mazec a pojedeme až do rána! Vstupné činí 30,-Kč a pozor, pro zástupce něžného pohlaví je vstup, jak je již pravidlem, úplně zdarma!

Již nyní pro vás pořadatelé připravují pořádně našlápnutou akci se spoustou vychytávej. Těmi budou sound good-class, pestrá a kvalitní videoprojekce, ostrej světelnej park, mlha, special I Love Techno dekorace, fruit bar se spoustou sladkostí a ovocem, super ceny na baru jako například vodka za 10,-Kč! a další a další vychytávky.

Dále je pro vás přichystána soutěž o hodnotné ceny, které věnoval domažlický shop For Freestyle. Těšte se na brzké info, rozhovory s učinkujícími a avízovanou soutěž o vychytané ceny …..to vše na vašem oblíbeném serveru Techno.cz

Takže zatím! Všichni doufáme, že si na 10. listopadu naplánujete právě I Love Techno 3 a všichni si to společně užijem!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016