PARTYINFO

 

CLUBZONE NIGHT

Datum konání:
07.10.2006 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Neo (emi), Andrea Fiorino, Ibe
 
 
DJ Neo na Clubzone v klubu Perpetuum
Role headlinera sobotní Clubzone Night padla na pražského DJe a producenta Nea. V příjemném prostředí brněnského Perpeta ho doprovodí Andrea Fiorino a DJ Ibe.
 

V sobotu 7. 10. se v brněnském klubu Perpetuum uskuteční druhé pokračování noci Clubzone Night pod taktovkou agentury Clubzone specializující se zejména na booking zahraničních DJs do českých a slovenských klubů, ale mající ve svém portfoliu i řadu zajímavých domácích DJských jmen.

Headlinerem Clubzone Night číslo dvě nebude nikdo jiný než hlavní hvězda domácí odnože agentury a jeden z nejaktivnějších českých tanečních producentů a remixérů - DJ Neo.

Ve svých osmadvaceti letech má tento rodák z Prahy na svém kontě desítky tanečních remixů pro interprety jako jsou Dara Rolins, Dan Bárta, Lucie Bílá nebo Monkey Business. Aktuálně také pracuje na svém už třetím sólovém albu a producentsky se podepsal také pod alba například Jany Fabiánové, Jiřího Korna nebo Sámera Issy. Je také jediným interpretem ze zemí bývalého východního bloku, kterému se podařilo prosadit na legendárním americkém houseovém labelu Subliminal.

DJe Nea s jeho nápaditým houseovým setem ovlivněným prvky rhythm and blues, soulu a disca doplní brněnská DJská stálice Andrea Fiorino a nastupující hvězdička brněnské scény a všestranný muzikant DJ Ibe.

www.perpetuum.cz
www.clubzone.cz
www.djneo.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016