PARTYINFO

 

SUNAKASHI IN VORTEX

Datum konání:
13.10.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Lillou (roxy), Kaisersoze, Vik
Live:
Cosmopunk
 
 
Dva v jednom, Sunakashi in Vortex
Dvě oblíbené brňenské klubovky se v pátek večer spojí v jedinou, minimalovou. V Perpetuu bude ke slyšení skupina Cosmopunk a DJové Kaisersoze aka Aleph, Vik a Lillou.
 

Již tento pátek se na jednu noc v brněnském klubu Perpetuum spojí Vortex a Sunakashi. Dříve dvě odlišné parties, obě ovšem se zárukou kvalitní hudby v podání residentů a zahraničních DJs, často hostujících v České republice poprvé, a zpravidla ne naposled, jako v případě Maxe Duleyho, Jacka Sienkiewicze, Magdy nebo Matthiase Tanzmanna.

Zakladatelé obou úspěšných klubovek, Kaisersoze aka Aleph a Vik, spolupracovali v mnoha projektech. Vždy je spojoval cit pro originální, kvalitní hudbu, snaha seznámit publikum s novými, pozoruhodnými umělci, z nichž zpravidla v budoucnu vyrostli významní producenti nebo DJs.

Dokonalou fúzí toho nejlepšího z house music, techna i dalších žánrů taneční hudby, vznikla rozsáhlá kategorie, minimal music. S neobyčejnou lehkostí a elegancí okouzluje minimal stále více příznivců klubové scény, ještě donedávna znuděných ohranými postupy a zvuky.

V pátek 13. října se můžete skvěle bavit a zároveň objevovat podmanivé kouzlo nejaktuálnější elektronické taneční hudby v podání residentních DJs Alepha a  Vika, a jejich hostů, vynikající pražské DJky Lillou a electronické skupiny Cosmopunk, která vystoupí naživo.


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016