PARTYINFO

 

PLASTIQUE EXTRA

Datum konání:
21.10.2006 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Tvyks & Vectif, Pascal H. & Rentboy (fanklub, antwerp, be)
 
 
Plastique Extra v sobotu v brněnském Perpetuu
Po páteční Plastique v Radosti FX se celý Plastique tým i s hosty přestěhuje na Moravu, aby se od 22:00 staral o zábavu v klubu Perpetuum
 

Je tomu 2 týdny zpět, co PLASTIQUE duo Tvyks a Vectif zavítali do sladké Paříže a vystupovali s velikým úspěchem v klubech Le Paris Paris a La Fléche d ´Or. Tvyks ještě stihl zajet do Londýna, aby zde společně s partičkou Uber Audio Bros dokončil track „Robo Dancing“, který je připraven k vydání. Další novinkou je, že od tohoto týdne je PLASTIQUE dvojice zastupována agenturou Mersey a osobou Pavla Tesaře.

Na co že se můžeme těšit na říjnovém mejdanu? Minulý měsíc jsme představili reprezentanta francouzské electro undergroundové scény Vicariouse Blisse. Tentokrát uslyšíte zvuk belgického electra. Stejně jako mají Čechy svůj Plastique, Belgie má svůj Fanklub. PLASTIQUE vs. FANKLUB je tedy název naší další akce. Stejně jako máme Tvykse a Vectifa, Fanklub má Pascala H a Rentboye. Na listopadovém Plastique se vám pak představí italští zástupci večera, který se koná v Římě pod názvem L´ektrica.

Teď již pár slov k našim belgickým hostům.

FANKLUB

Hlavní důvod, proč belgické DJské duo Pascal H. & Rentboy před dvěma lety začalo pořádat akce Fanklub, byl vcelku prostý. Chtěli mít svou vlastní noc, kde by mohli hrát svou oblíbenou muziku, lidem které rádi uvidí, v atmosféře jež by se dala vystihnout slovy "hlavně nenápadně". Cílem bylo vytvořit přijemné místo, kde by se setkávali spřízněné duše, mohli v klidu tančit, veselit se, promenádovat se, či jen prostě být (při tom). Kromě nich je rezidentkou akcí i DJka Cleo, velký prostor davají vizuálům a samozřejmně nemůžou chybět ani hosté, mezi nimiž se objevila jména Adam Sky, Jo Jo De Freq, Zu Browka International, Crazy Girl či Lo-Fi-Fnk. Oba rezidenti krom Fanklubu hrají ob-měsíc v amsterdamském Studiu 80 a věhlasném ghentském podniku Culture Club. Poslední dobou zavítali na mnohé akce v Pařízi, Londýně či Berlíně. Pascal rád pouští velmi eklektickou směs zahrnující minimal, italo disco, new wave, acid, electro, industrial, darkwave, hi-nrg, zatímco Rentboy má v oblibě převážně electro, indierock, nineties a techhouse. Letos na podzim o nich vyšel profil v předním britském časopisu i-D, který dává prostor zajímavým a kreativním lidem již přes čtvrtstoletí. A perličkou na závěr budiž právě rodící se produkce pod jménem Mikado. Rozhodně se máme nač těšit.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016