PARTYINFO

 

PLASTIQUE EXTRA

Datum konání:
13.10.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Tvyks, Vectif, Diome, Marwin Shamma, Tall Boy Slim, Click Joe
Popis:
start 22:00, vstup 80 czk
 
 
Plastique Extra zavítá do plzeňského PH+
Oblíbená klubovka Tvykse a Vectifa, Plastique, zavítá 13. října do plzeňského klubu PH+.
 

S velkým potěšením vám oznamujeme, že v pátek 13. 10. zavítá do PH+ v současné době nejprestižnější klubová noc v ČR - Plastique Extra.

Během jediného roku se podařilo dvojici residentů pražské Radosti FX Tvyksovi a Vectifovi vybudovat mimořádný věhlas této párty. Za uplynulý rok na párty Plastique zahráli následující hosté: prvním hostem byl plzeňský Diome, následovala promotérka a djka londýnské noci Nag Nag Nag Jojo de Freq, poté Deelay a Rec de Weirl z Berlína, Maurizio Cascella a Max Correnti z Itálie, Sci-Fi-Psi, Bruno Ferrari a Joost van Bellen, Plexis a Adam Sky, britští Howdi, Terry Poison z Izraele, světoznámi Coburn, baskytarista New Order Peter Hook, Bulerbyne a Marwin Shamma. To je myslím velmi solidní výčet jmen za pouhých 12 měsíců.

V klubu PH+ vystoupí Tvyks a Vectif po půlroční odmlce a pamětníci velmi vydařeného večera uprostřed května si jistě nenechají ujít tuto mimořádnou událost.


A co je to vlastně Plastique?

Plastique miluje electro, new wave 80.let oděnou do moderního hávu, ale také kytarový zvuk new punku. Vše plné přitažlivých melodií a především skvělé nálady, která rozpumpuje každého v klubu. Když zavřete oči, uvidíte Miss Kittin tancovat s Alter Ego na barovém pultu a za gramofony pak strhující energickou electro-jízdu Tigy se Soulwax. To je Plastique.

Plastique je výzva. Výzva, jak učinit z ustrnulé podoby taneční scény fenomén nové klubové zábavy, kde je vše dovoleno.

Plastique chce naučit lidi znovu se bavit v klubech. Je zvukem dnešní doby.

Velikou inspirací pro tento večer je řada akcí v Evropě; londýnská noc Nag Nag Nag v klubu Ghetto a party Trash v klubu The End, belgický Body To Body, amsterdamský Rauw, jehož rezidentem je Joost van Bellen, rotterdamská pulsující noc Now & Wow nebo italská L-Ektrika. Electro-house je zkrátka svěží hudební styl, který v poslední době zaznamenává obrovskou popularitu.


Tento večer podpoří residenty Plastique Tvykse a Vectifa trojice residentů PH+ Diome, Marwin Shamma a Tall Boy Slim (ex. Luban).

Těšit se můžete také na Plastique projekci, sexy tanečnice, a tradičně bezvadný zvuk.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016