PARTYINFO

 

VORTEX IV

Datum konání:
04.11.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
TV (oxygen records, sp), Nem (oxygen records, sp), Tranceformer (yupisashi)
chillout - Besta (techno.cz), Mitja (societe), Ink flo
Live:
Aphid Moon (nano records, uk)
Popis:
předprodej 100 czk, vstup do 23:00 150 czk, poté 200 czk
 
 
Psytrancový Vortex opět v Roxy
Jojo je to tak i když tomu tak často nebývá, psytrance opět v Roxy a headlinerem tohodle psychedelického večírku bude bristký Aphid Moon. Kdo zahraje dál, kolik je vstupné a kde všude se dají sehnat vstupenky se dočtete uvnitř článku.
 
Léto už nám před nějakým časem zamávalo na rozloučenou a nadešel tak čas přesunout psytrance z openair festivalů zpátky do klubů. Na další pokračování nepravidelné psytrance klubovky Vortex si Roxy promotion spolu s Oxygen records pozvali hosta z Anglie - dlouholetého dje, větrem a spirálami ošlehaného zcestovalce a především výborného full-onového producenta - Jules Hamera, známějšího spíše pod pseudonymem Aphid Moon, který na mejdanu zahraje naživo.

Sekundovat mu budou Oxygen records Djs TV a Nem (tč. žijící ve Španělsku), které doplní Transformer.

Prostor chilloutu tentokrát zvukově vyplní IDM a experimentální elektronika v podání trojice Besta, Ink Flo a Mitja, jemně kyselou projekci jistí dvojka z Mimo.TV, páni Embryo a 000333. Samozřejmou součástí také budou UV dekorace a plachty, tentokrát od Cybofunk.

Předprodej probíhá v Roxy, v Ticketpru a Ticketstreamu za pouhou stovku, začátek je jako vždy ve 22:00. Takže zapište si do notýsku - podzimní vydání Vortexu s Aphid Moonem už v sobotu 4. listopadu.
Více informací, soutěže o CD a vstupy, naleznete na www.roxy.cz a www.psytrance.cz.

Rozhovor s Aphid Moonem naleznete na stránkách roxy, kde si zároveň můžete stáhnout slušivé wallpapery :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016