PARTYINFO

 

FIREWATER TOUR 2006

Datum konání:
21.11.2006 - úterý
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Tha Alkaholiks aka The Liks
Popis:
start 19:00, vstup 190/290 czk
 
 
Tha Alkaholiks aka The Liks zítra v Roxy

Kalifornské trio notorických ožralů: E-Swift, Tash a J-Ro devastuje svá lyrická játra a ušní bubínky posluchačů již notnou řádku let, počínaje jejich vysoce alkoholickou debutou jízdou 21 & Over (1993). Jejich jméno nesoucí punc jisté kvality nesmazatelně otisklo svou stopu do paměti hip hopového národa! Zazářilo také ve spojitosti s řadou dalších, stejně slavných, slavnějších, i těch nejslavnějších jmen, a stalo se zárukou archivní trvanlivosti, údernosti i potence vlastní tvrdému alkoholu!

Fans Liks již dávno ví, že Alkaholik style se vyznačuje svižnou kadencí, hbitým jazykem a bohatou slovní zásobou. Žádnou paralelu s opileckou neschopností se vyjadřovat zde tudíž nehledejte! Liks by se dali spíše přirovnat k verbálnímu tornádu razícímu si cestu mezi kapkami fine malt liquoru v oparu purple haze kouře!

Jak známo, rozsáhlá rodinka Likwit Crew zahrnuje také několik dalších, přidružených členů, mezi nimiž se najdou i heavy hitters jako: King Tee, Defari, Lootpack, či kdysi dříve také Xzibit. Alkaholiks mají na kontě již pětici alb, bohužel spolu s tím posledním, letošním (Firewater), ohlásili konec své kariéry jako band. Jejich podzimní české premiérové vystoupení by tak mohlo být vaší první i poslední šancí, jak je vůbec v našich končinách spatřit spolu naživo!

Neváhejte tedy a navštivte 21. 11. 2006 pražskou Roxy, kde vám bude umožněno zopakovat si podstatnou část rapové násobilky a zažít mocnou show! Játra s sebou, "It’s Tha Liks, baby!"

www.jimbeam.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016