PARTYINFO

 

FULL HOUSE

Datum konání:
13.10.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Friky, Lishuk, Rusty, Tchichiman, Johnny Inferno
Live:
James Cole aka Phat feat. Brainythug, Le Pneumatiq
Popis:
start 21:00, vstup 60 czk
 
 
James Cole na akci Fullhouse v Plzni
Inspiral Crew a Neutral Coroporation pro vás připravili dům plný zábavy a hudby, v podobě 3 stageového minifestivalu lámaných beatů Fullhouse, který proběhne 13. října v Plzni.
 

Na hip hopovém podiu (klub Neutral, přízemí) se představí ten večer kontroverzní raper a producent James Cole aka Phat , který má na svém kontě nejednu kompilaci společně s Hugem (K.O. Crew, Supercrooo), ale také sólové Frekveční Ep. Podporovat ho bude pražký DJ Brainythug a to nejen svým party setem. Jako další se představí DJ Friky (2.jakost) s hosty nejen za gramci….

Headlinerem breakbeatové stage (klub In Spiral, 1. patro) bude pražská (nejen) breakbeatová partička Le Pneumatiq, což je nový živý projekt Howsky DC, který je znám jednak jako producent, ale i jako warm up DJ skupiny Skyline. Le Pneumatiq spolu s ním tvoří MC Adrenalin (vokal) a Army (bicí). Projekt zahájil svoje vystupupování nedávno a po prvních vystoupeních se může pochlubit velmi dobrými ohlasy, na jejichž základě byl dodatečně zabookován i na letošní festival Love Planet. Večer rozjede freestylovým setem duo The Opponents Bros. a po půlnoci budou servírovat breakbeat & electro "diskotéka boys" Djz Lishuk & Rusty.

O punk, reggae, electro & disco chill out (restaurant In Spiral, sklep) se postará pražská mejdanová hvězdička DJ Tchichiman a plzeňský "heartbreaker" DJ Johnny Inferno aka 47 Gang.

Tuhle šílenost už doplňuje nádherné datum, říjnový pátek 13. A vstupné je taky srandovní a to pouhých 60,- Czk

See ya in hell

www.inspiral.cz
www.neutralclub.cz





 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016