PARTYINFO

 

THE WEEKEND

Datum konání:
11.11.2006 - sobota
Místo konání:
Hrádek nad Nisou - M Club
DJs:
Daho & Ginger (nula2.cz), Spyro (kne deep), Tomig (dynamic line), Mooris (dynamic line), Jeny (dynamic line)
Popis:
start 22:00, vstup 50 czk
 
 
Hrádecký The Weekend zlomený a na kolenou
Ačkoli je rezidentní večírek hrádecké partičky Dynamic Line jménem The Weekend relativním novicem v partylistech, nechová se rozhodně příliš podle toho. Tentokráte dvoudenní hudební „inside koncept“ nabídne páteční rozlámanou dnb a breakbeat a sobotní techno a minimal noc. Headlinery jsou tentokráte Juanita Juarez aka Brooklyn, resp. Daho & Ginger.
 

Víkend 10.-11.11.2006 obsadí v Klubu M v Hrádeckém dvoře (Hrádek nad Nisou) opět The Weekend, rezidentní večírek agilní partičky kolem DJů Moorise a Spyra. Co vás čeká a co vás rozhodně nemine?

Pátek se nese ve znamení rozlámaných beatů. Hlavní hvězdou večera je absolvent RedBull Music Academy 2003 Cape Town, hyperaktivní producent a charismatický týpek z Prahy Juanita Juarez aka Brooklyn. Pro ty, kteří pátrají v paměti, kde jen tohle jméno slyšeli napovím, že přelomem v Juanitově hudební dráze byl release alba Spa Boy v roce 2003 na labelu Quazi Delict. Album plné dnb, experimentů a downtempa bylo nominované na Cenu Akademie populární hudby známé více jako Anděl. Je autorem desítky velmi úspěšných remixů na domácí, česko-slovenské, hvězdy jako Esctasy of St. Theresa, Skyline, The Slots, Khoiba a nebo slovenské Veneer. Brooklyn je nové alter ego Juanity, pod kterým velmi úspěšně vydává svůj klubový dnb v zahraničí. Kromě dvou releasů na menších nezávislých labelech na Britských ostrovech zaznamenal obrovský úspěch vydání EP na respektovaném norském labelu Subtitles. Tato deska neschází v kufru téměř žádnému renomovanému DJi.

Support pro Brooklyna obstarají místní matadoři jako Peet, který patří k nejčastěji vystupujícím dnb DJs u nás vůbec, Škubán, který se představil širší veřejnosti na festivalu Shotgun Euro 2006 z partičky North formation, Moower zastupující Shakal crew patří již neodmyslitelně ke všemu nalomenému dění na Liberecku a versus set hlavy Dynamic Line Moorise s Tomigem, kterého známe spíše z techno pódií. Pro páteční noc si připravili Mooris s Tomigem breakbeat…

Sobota 11.11.2006 patří technu. Hlavními postavami sobotní The Weekend jsou jablonečtí „surovci“ Daho & Ginger. Tyto průkopníky temné industriální nálady a brutální energie, majitele vinyl shopu Nula2 a nezapomenutelné tváře spojené s hledáním čisté hudby snad ani netřeba představovat, že? Daho i Ginger patří k těm služebně nejstarším na české techno scéně a patří i k jedněm z mála, kteří úspěšně reprezentovali naši zem na respektovaných zahraničních festivalech jako německý SonneMondSterne a nebo maďarský Sziget.

Na pódiu však D&G nebudou jedinou vystupující dvojicí. Ve společném setu se představí i Spyro se Subgatem. Spyro je jméno, které se jen tak nezapomíná. Asi největší talent, který se velmi rychle prosadil na špičku české techno scény. V současné době jej exkluzivně zastupuje renomovaná booking agentura Kne’Deep. Subgate není žádný začátečník, přesto jeho jméno na velkých akcích nenajdete. Subgate objíždí především menší kluby po celé ČR. Tento stav se brzy ale změní. Subgate patří pod křídla nové agentury Encore Booking, která neskrývá svůj velký potenciál a především tolik potřebné know-how.

V pátek i v sobotu si zahrají Mooris s Tomigem. Tentokráte každý za sebe. Tomig se představí v jeho obvyklé energické podobě plné dynamických mixů a dunivých bassů. Mooris vyměni breaky v kufru za minimal, který je jeho srdci nejbližší. Sobotní lin up doplní další z početné rodinky Dynamic Line Jeny, který se mrštně pohybuje snad ve všech škatulkách skříně zvané house.

The Weekend je dvoudenní mejdan, který oslovuje široké spektrum kluberů a nabízí kvalitní a velmi dostupnou zábavu v regionu, kde není nic lehké a zadarmo.Vstup tedy 50 czk na 1 den .

Děkujeme za vaší podporu.

Adresa: Klub ´ M ´/ Hotel Hrádecký dvůr / Hrádek nad Nisou / 463 34
Web: http://www.dynamic-line.com
Email: info@dynamic-line.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016