PARTYINFO

 

EASTEK

Datum konání:
10.11.2006 - pátek
Místo konání:
Karlovy Vary - Kamikaze Extreme Sport Club
DJs:
Phakey (eastek), Kauer (eastek), Jooky (eastek), Akira (shadowbox.cz), Bifidus Aktif (shadowbox.cz)
 
 
Eastek Sound System v pátek ve Varech
 

 Program karlovarského klubu Kamikaze nabízí v pátek 10.11.2006 exkluzivní návštěvu: Eastek sound system. V západních Čechách jste ještě neměli možnost okusit to, co dělá z DJů Phakey, Kauera a Jookyho velmi oblíbené postavy nejen východočeské drum and bassové scény. Každoročně totiž pořádají desítky povedených akcí Eastek Planet Breakz včetně open airů Tech Step. Jejich častými útočišti jsou kluby El Diablo v Hradci Králové, Rychta na Štěpánce v Mladé Boleslavi nebo Sepie v Ústí nad Orlicí, support hvězdám typu Black Sun Empire není výjimkou. Informace o partě Eastek naleznete na www.eastek.org, kde můžete zároveň stáhnout bezpočet setů z akcí, na které pozvali ty nejlepší zástupce české scény, a to např. DJs z Dvoiky.Troiky, Shadowboxu nebo Drumandbass.cz.

K hostům přibyde karlovarské trio Akira (Shadowbox), Bifidus Aktif (Shadowbox) a Honey (Spabreakers), kteří rovněž nebudou šetřit Vaše sluchové ústrojí.

Klub Kamikaze sídlí v Nákladní ulici v Karlových Varech mezi Rybářemi a Růžovým Vrchem a sousedí s horním vlakovým nádražím. Vlezné bude činit 50 Kč, ale vstupenku na baru můžete záhy vyměnit za uvítací drink zdarma, což je fair, ne? ;)

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016