PARTYINFO

 

CZECH DANCE

Datum konání:
27.10.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Diesel Punk, Jeytee, Daun, Nifty, mEN
Popis:
vstup zdarma
Line-up:
21:00-22:00 Jeytee
22:00-23:00 mEN
23:00-00:00 Nifty
00:00-01:30 Daun
01:30-03:00 Carrione
 
 
Czech Dance ve Styxu již tento pátek
Na další pokračování Czech Dance, zavedené noci v pražském klubu Styx můžete zajít tento víkend. O tom kdo vám zahraje a co vás na akci vlastně všechno čeká se dočtete dále...
 

Tento pátek proběhne v pražském klubu Styx, sídlícím nedaleko Palmovky, další díl rezidentní noci Czech Dance, který bude okořeněn jak narozeninovou atmosférou, tak i hudebnými lahůdkami v podání djs Carrione aka Diesel Phunk, Nifty, Daun, Jeytee a mEN.


Czech Dance opět v pražském klubu Styx a speciálně

Noc Czech Dance patří v pražském klubu Styx mezi zavedená jména, která svou kvalitou rozhodně nezklamou. Ovšem nikdy není radno usínat na vavřínech, proto si organizátoři na každý díl připraví vždy něco speciálního a ani páteční díl noci nebude výjimkou. Na co se tedy můžeme těšit?

Czech Dance je o pořádné porci zábavy a páteční noc si jí připravila opravdu hodně. Jednak v podobě pestré hudební koláže od průvodců první nocí djs Nifty, Dauna, mENa, kteří již nejednou potvrdili své kvality, tak nově i od speciálních hostů a představitelů noci Meccamix v pražském klubu Mecca za rok 2005, djů Jeytee a Carrione aka Diesel Phunk.

Rovněž nebude chybět speciální dancers videoprojekce, která byla představena již na prvním díle, a narozeninové pohoštění v podobě chlebíčků a přípitkového šampaňského. Pokud to tedy sečteme máme hudbu, něco k snědku, přípitek na zdraví oslavenců a dobrou náladu za cenu vaší návštěvy klubu Styx, protože vstupné je zcela zdarma.


Kde se klub Styx nalézá?

Klub Styx se nalézá v blízkosti stanice metra Invalidovna na trase B v těsné blízkosti hotelu Olympik na adrese Sokolovská 144/349, Praha 8.






















Kdo je kdo?

Nifty
(www.nifty.cz)
Hlavní osoba stojící za projektem Czech Dance, který se nezabývá jen promoterskou činností a djingem, ale navíc i provozem stejnojmenného serveru, který své čtenáře informuje o aktuálním dění na poli elektronické hudby. V rámci djingu se se jménem Dj Nifty můžeme setkávat od roku 2003, kdy se Nifty aktivně podílel na programu hned dvou hudebních prostorů v čele s klubem Mír v Uherském Hradišti. Hudebně se dj Nifty pohybuje ve vodách v současnosti stále oblíbenějších hudebních stylů Progressive a Trance. Zajímavostí této osobnosti je striktní využívání tzv. PC djingu, při němž nejsou používány klasické gramofony, ale pracuje se v software umožňujícím tzv. on-line mix např. Traktor Studio, Ableton apod.

Carrione aka Diesel Phunk
(www.djcarrione.com)
Osobnost pohybující se na taneční scéně již od přelomu let 1998/1999, rezident noci Meccamix v pražském klubu Mecca za rok 2005, častý host klubové scény v německém Ambergu a rezident pořadu Global Beats na mexickém rádiu Masmusic. Svým hudebním zaměřením smazává rozdíly mezi hudebními škatulkami, protože při svém osobitém a mnohdy velmi živém hraní se nebojí jednotlivé styly kombinovat, ale pokud bychom měli pomyslné škatulky dodržet, tak očekávejte mix house, tech-house, trance, tech-trance, progressive a techna. Poslední dobou jste tohoto dje mohli zaslechnou kromě jeho klubového hraní i v pořadu Wavesound na rádiu Wave, kde rozhodně nebyl naposledy.

Daun
Pokud by jste hledali na české taneční scéně dje, který hraje progressive a tech-trance s větším zápalem, tak pochybujeme, že uspějete. Daunovo podání je velmi osobité a vyznačuje se velkým zápalem, který snoubí jeho elegantní styl s opravdovým zážitkem. Tento příjemný, vždy usměvavý dj, vám otevře srdce a oddá vás tanečnímu zápalu, který bude prostupovat skrze vaše těla i duši.

mEN
Dj mEN se začal taneční a elektronické hudbě aktivně věnovat v roce 2004. Zpočátku se věnoval výhradně PC djingu, ale dnes hraje výhradně z gramofonů. V začátcích poslouchal především dje Paul van Dyka, Tiësta, Armina van Buurena, z českých pak např. dje Nea, djky Laydee Jane a Luccu, kteří se tím pádem výrazně podepsali na stylu nENova hraní. V současnosti se můžete těšit na gradující trance od melodických tracků s vokály a basou v pozadí k našlápnutým beatům s ostrými bicími a perkusemi.

Jeytee
Dj který své počáteční krůčky pevně spojil s technem, ovšem čas mnohdy dovede dělat nevídané věci s lidskými osudy a s djskými obzvlášť, tudíž již nečekejte techno, ale spíše house v mnoha podobách. Styl dje Jeyteeho se neustále vyvíjí, ale již nyní je jasné, že vždy bude využívat mnoha prvků latina, electra, vocalů a progressive house. Ovšem pozor, pokud nálada večera káže větší energii tak se od Jeyteeho můžete dočkat i ostřejší směsice pumping techna a breaku.Mezi jeho dosavadní největší úspěchy patří residence na akci Meccamix v pražském klubu Mecca za rok 2005.

www.czech-dance.com
www.djcarrione.com

 
Czech Dance opět v pražském Styxu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016