PARTYINFO

 

NOISY REVOLUTION 9

Datum konání:
20.10.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Akira (shadowbox.cz), Canabees (drumandbass.cz), Crash, Tomahawk (blue cat), Lucky Luke, Tomy, Sens
 
 
Noisy Revolution: multižánrový mejdan v Plzni
Už tento pátek proběhne v plzeňském Inspiralu party Noisy Revolution.
 

Noisy Pioneers pěkně spolu a opět v Resslovce … další akce z multižánrové série Noisy Revolution je tady - tentokrát opět v prostředí plzeňského Inspiralu!

Už je tomu nějaký čas, kdy jsme vás bavili v Plzni pěkně pohromadě a proto jsme se rozhodli s tím něco udělat... Po necelém roce se tak vracíme do Inspiralu s naší party series Noisy Revolution, opět s jediným cílem – pořádně vám rozhýbat zadnice, friends :)

Bude to v pátek 20. 10. 2006 a znovu se vám pokusíme představit to nejkvalitnější ze světové dance music.- náš dj team má pro vás připraven spoustu hudebních novinek a "musíme s nimi zkrátka ven"…

Jako vždy bude Noisy Revolution "séparé" – hlavní scéna se ponese ve znamení Drum n bass stylu, tentokrát v čele s hosty Akirou a C.N.B, kteří budou spolu s našimi borci Crashem a Shakerem "zahřívat vaše těla" až do úmoru, to dá rozum :)

House a techno stage pak naleznete v útulném prostředí sklepní restaurace klubu, kde vám k tanci i poslechu zahraje zbytek naší crew – uslyšíte naši mylady djane Bluecat, pardála Tomahawka, ale i predátory Tomyho a Sense a milého hosta v podobě dje Lucky Luka.

Přijďte se tentokrát podívat i vy - Noisy Revolution 9 za to bude rozhodně stát !!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016