PARTYINFO

 

FUTURE SOUND OF ROXY

Datum konání:
13.10.2006 - pátek
Místo konání:
Bratislava - Elam
DJs:
Lucan Hulan (roxy), Roman Rai (solstice rec./roxy), Dodoman & Wychitawacs aka Drinkteam (housemusic.sk), Yoshi (21:10 promotion), Deepspace Djs, Flashmaker, Adam B, Amigo

Popis:
start 21:00
Line-up:
shirtinator dance stage:
21.00 - 23.00 Jo
23.00 - 01.00 Rai
01.00 - 02.30 Lucas
02.30 - 05.00 DrinkTeam

radost live stage:
21.00 - 01.00 Yoshi
01.00 - 05.00 Deepspace djs
 
 
Future Sound of Roxy s Lucasem a Raiem v bratislavském Elamu
Tento pátek navštíví Lucas Hulan a Roman Rai bratislavský klub Elam.
 

Spomínate si na stejnomenné cdčko ktoré vydal dnes už zosnulý časopis Tripmag?
Ak áno, určite sa Vám vybavia dva kvalitne namixované djské sety pepanskej party dvojky Lucasa a Raia. Títo dvaja Pražáci vám inak po prvý krát spolu na Slovensku teleportujú atmosféru klubu Roxy do vynoveného barového priestoru v klube Elam. 

Dance stage podporia aj slovenský bratři Dodo.Man a Wychitawacs. Elitnú jednotku bleskurýchleho nasadenia Drinkteam netreba zvlášť predstavovať. Svojim side-by-side setom už roztancovali nejednu rannú žúrku v tomto meste.

Okrem čerstvého ovocia na dvoch baroch Vám klub Elam prínaša aj Live stage. Oddychovať môžete pri djskom sete majstra Yoshiho ktorého bude doprevádzať početná skupina hudobníkov pod hlavičkou The Fusion. Donesú si konkrétne basgitaru, kláves, perkusie a vokalistku. Na Live stagei o Vašu zábavu zabojujú aj Deepspace djs, konkrétne trojka Erst, Ester a Morgen.


DJ Lucas Hulan (roxy booking)

Tech-house v podání DJe Lucase je vždy s nádechem funku a pozitivní atmosféry. Vždy jde o pestrou směsici progresivních beatů okořeněnou old school underground soundem. Již několik let Lucas do svých setů zahrnuje též dnes tolik populární breakbeat, který skvěle obohatí již tak velmi rozmanitou hudební směs.

Počátky hraní DJ Lucase se datují do poloviny devadesátých let, kdy vystupoval společně s další DJskou nadějí Sidecarem, který v té době hrál ještě klasický house. Od roku 1998 byl DJ Lucas zastupován agenturou, s nejdelší tradici v republice – Roxydust – a díky pánům z Roxydustu (Michal Loutka a Petr Hošek) si zahrál na dnes již legendárních parties Batrave, Shake, 7:33, Saladas, Silvestr Manes.DJ Lucas Hulan byl zároveň jedním z prvních rezidentů "Divadelního baru" v Paláci Akropolis, kde hrával v té době každé úterý. Dnes je rezidentem pražského klubu Roxy, kde pořádá jednou za dva měsíce "Nightphunk" parties v rámci projektu Free Mondays. A jednou měsíčne hostí páteční večer v klubu Roxy jeho noc Future Soundz. Kde si Dj Lucas zve nadějné hosty.


DJ Roman Rai (solstice records/roxy booking)

Progressive Sound of House Music
Progressivní sound house music jako takové, to jsou především Romanovy sety. Často kombinuje více různorodých stylů do kompaktního celku. Jeho podání house music vyvolá často neopakovatelnou atmosféru, jelikož vedle pravidelných beatů do svých setů zahrnuje velké množství pocitových a melodických zvuků a zajímá ho vedle rytmické časti především hudební náplň skladeb. Vždy reaguje na atmosféru v klubu a podle ní graduje své sety. Roman Rai je poslední dobou též velmi známí jako úspěšný producent, který má na kontě remix pro takovou kapacitu jakou je Danny Howels, s podporou své tvorby u  DJs, jako je Hernan Cattaneo, Sultan, Jody Wisternhoff / Way Out West / Flash Brothers, Desyn Masielo, Omid 16b. Tracky najdete tez na poratalech www.beatport.com a anglickem www.3beatdigital.com.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016